Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Dodatkowo gała jest antydepresyjna i napewno działa na dopaminę w jakiś sposób czy serotoninę. Imho wpływa także na wydzielanie się endorfin.
Efekty te może dla mnie wystarczają aby nazwać ją psychodelikiem a do tego dość dobrym bo przyjemnym i tanim :-)
ps. Nawet jeśli założyć że jest pseudopsychodelikiem to nie znaczy, że musi być gorsza od psychodelików, w końcu pseudoefedryna nie jest gorsza od efedryny, a wręcz przeciwnie ;-) ;-)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
mdma'niac pisze: Nie porownywalbym mirystycyny z LSD, psylocybina,, DMT, blizej DXM.
Znaczy kwasy jakby działają na zupełnie innej części psychiki i jak dla mnie to jednak gała daje bardziej hardcorową mistyczną jazdę w której człowiek może się zatopić cały. Po LSD czy DFach szczególnie mam wrażenie sztuczności stanów jakie daje. Po gale czułem jakbym dopiero pod jej wpływem czuł prawdziwego siebie, swoją duszę
Na te kilka/naście faz życia (te nalepsze fazy, które się pamięta i których zmasowanie lasuje mózg jak się o nich pomyśli ) sporo z nich jest z gałą, szczególnie właśnie moja pierwsza masa na 5 orzechach z hemi-syncem na uszach. To był szok, zderzenie się z ścianą która tak jak ja poruszała się z dużą prędkością, tylko, że ona w moim kierunku leciała ;]
Od tego gałkowania hardcorowego to potem musiałem się deksem leczyć długi czas <_<
ps. Kurwa, leczyłem psychikę lekiem na kaszel bo ćpałem przyprawę do mięsa Jak o tym pomyślę to mnie to aż śmieszy
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Twilight pisze: Kurwa, leczyłem psychikę lekiem na kaszel bo ćpałem przyprawę do mięsa Jak o tym pomyślę to mnie to aż śmieszy
Od razu ladniej brzmi:)
Miksy gały z LSD też ciekawe były. Dochodziła pewna głębia i cała masa wkrętów Potem tylko na zjazd warto mnieć coś na spanie bo takie zwały na kwasie szkodzą na psychikę ;-)
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK
Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.
Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową - nowy wydział w strukturach KWP w Lublinie
Dziś w strukturze KWP w Lublinie rozpoczyna działalność Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową. Powstanie tej komórki, wyodrębnionej z Wydziału Kryminalnego, jest odpowiedzią na zagrożenie ze strony przestępczości narkotykowej. Tylko w ubiegłym roku na terenie województwa lubelskiego zabezpieczyliśmy ponad 800 kg narkotyków, zlikwidowaliśmy blisko 50 plantacji konopi innych niż włókniste, zatrzymaliśmy na gorącym uczynku blisko 950 osób podejrzanych o tego rodzaju przestępstwa.
Z synem i córką produkowała mefedron
Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.