Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5381 / 963 / 0
@london5 no i przekonał, chuj z tym. Byłem ciekaw po prostu jak to działa w porówniu do ketonów, chciałem spalić tylko małego kamyka. Ale jak ma mnie to wciągnąć z kopytami to sobie daruje, jak to się mówi ciekawość to pierwszy stopień do...
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 5985 / 1237 / 43
Na zachodzie crack jest tani. Tańszy od wódy.
To narkotyk biedoty.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5381 / 963 / 0
Znam całą historię cracku, od zawsze tak było... Początek miał miejsce w USA.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 5985 / 1237 / 43
Dokładnie lata 80-te. Murzyny szukali czegoś mocnego i mocno uzależniającego drąga. Z kokainowych odpadów.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 627 / 150 / 0
15 czerwca 2026london5 pisze:
Ja pierdole. No niedawno pisałeś, że rzucasz wszystkie dragi, a teraz chcesz się wjebać w najgorszy szit.
scenariusz trzyma poziom i miesci sie w ramach gatunku, aczkolwiek nie zaskakuje.
Kiedyś czytałem o czterech typach, co postanowili dilować crackiem. Najpierw spróbowali .Efekt był taki, że przez trzy dni i noce nie wychodzili z tej szopy, wszystko sami spalili, Lols.
klasyk...
https://www.youtube.com/watch?v=ot9NT9W0Fog
(nie trzeba podpisywac nawet)
PS. Tak, amoniak smierdzi.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.