Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 29 / / 0
witam,
zostało mi coś takiego i za cholere nie wiem czy to crack czy ketamina. ktoś pomoże??
http://img213.imageshack.us/img213/4417/p8260035ov1.jpg
Ostatnio zmieniony 29 września 2007 przez Kurwik, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 97 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nidalos »
try sum ;]
http://www.youtube.com/watch?v=zbqUvZ1Ja84

[h]
iChuj
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hulababula »
nie chcę próbować, bo jestem na ketaminie i jezeli to crack to nie chcę mieszać tego :P
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mattizz »
ja bym z łoniakami nie wpierdalau...
Uwaga! Użytkownik mattizz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
hehehehee, ale to chyba nitka tylko :P
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: JABLOCZNIK »
qrwa dla mnie to lukier z ponczka albo bronzowy cukier (nie, nie heroina do palenia) .
najblizej to jest podobne do lokalnego gowna co sprzedaja jako spid.

Skad ci to zostalo? z wielkanocy?

Jak smierdzi jak rozlane baterie to dawaj w pompke i zalatuj w kanal :cheesy:

METH-WASZYNGTON TTEAM
Uwaga! Użytkownik JABLOCZNIK nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
JABLOCZNIK pisze:
qrwa dla mnie to lukier z ponczka albo bronzowy cukier (nie, nie heroina do palenia) .
najblizej to jest podobne do lokalnego gowna co sprzedaja jako spid.

Skad ci to zostalo? z wielkanocy?

Jak smierdzi jak rozlane baterie to dawaj w pompke i zalatuj w kanal :cheesy:

METH-WASZYNGTON TTEAM
to mi zostało bo paru dilerów raz wpadło, a mieli z białych rzeczy tylko ketaminę i crack :P
zapaliłem, ochydny smak dymu, wiec to raczej crack..
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
A co meth ma przyjemny smak?
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: wolfi »
Jak dla mnie to wygląda to jak jakaś zanieczyszczona ketamina.
Uwaga! Użytkownik wolfi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
według mnie crack to napewno nie jest, bo tak nie wygląda i wcale nie ma tak nieprzyjemnego dymu, raczej taki chemiczno-znieczulająco-przyjemny jak dla mnie, ketamina również inaczej wyglądała, najbardziej podobne to jest do mety, ale głowy nie dam
proponuje w nos, powinno wyjasnić wątpliwości, mówiłes ze paliłes i co jakie efekt? bo chyba nie powiesz że 'axe' :-D
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.