Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Siema, szukam czegoś bardzo podobnego do koksu, coś co by działało, smakowało, pachniało i wyglądało jak koks.
Co polecacie?
U mnie ziomek na osiedlu coś takiego ma i wciska tu ludzią że to czysty koks, a jak sie wymiesza to z amoniakiem to z grama nawet 0,1 kamienia nie zostanie xd
  • 1245 / 314 / 12
amfetamina albo mefedron - działają, smakują i wyglądają tylko trochę inaczej ale w sumie to tez stymulanty
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 507 / 194 / 1
Pomylić koke z beta ketonami czy amfa może tylko osoba która wcześniej nie próbowała i nie widziała na oczy białej damy
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
Był kiedyś taki dopalacz miałem próbkę nazywał się "exclusive cocolino". Ile tam było czego to nie wiem, ale kopał jak koka. Był też cherry cocolino. Wiem, że prawie 50% to był mefedron reszta paracetamol i pseudo efedryna. I jeszcze parę wypełniaczy.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
28 września 2023Czoug pisze:
amfetamina albo mefedron - działają, smakują i wyglądają tylko trochę inaczej ale w sumie to tez stymulanty
amfetaminy z kokainą sie nie da pomylić, sam ten okropny zapach tego scierwa czuć juz na kilometr :D
mefedron jak brałem to działał bardzo podobnie do koksu, na mnie nawet lepiej :D

Połączono i poprawiono mention (odnośnik) do mefisto.
- hubii

@Mefistofeles1945 dokładnie, mi sie wydaje że to cocolino czyli mefedron jest, ale jakim sposobem pachnie jak koks i wygląda nawet tak samo, znieczula tez szczeke ale to pewnie przez likodeine..
Ostatnio zmieniony 28 września 2023 przez gadula700, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 3455 / 555 / 2
@gadula700 nie mam pojęcia jakim sposobem wygląda i pachnie jak koks...

W tamtych czasach dużo vendorów normalnie wciskało Ci nielegalne narkotyki zamiast dopalaczy, może sypali do tego kokainę?

Najbardziej zbliżony w działaniu do koksu jest bufedron.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1374 / 500 / 0
Ekstrakt z chrzanu dla aromatu i lidokainę żeby znieczulalo można dodać do każdego tematu. Nikt Ci nie poda pewnej odpowiedzi dopóki by nie spróbował.
  • 4894 / 853 / 0
Panie to je kokaina, tego nie podrobisz.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2914 / 241 / 0
Zgadzam się z userem wyżej, ciężko to podrobić. Może mix jakiś rc-ków (3-4 ?) w różnych proporcjach, iść w stronę binding affinity i dalej w strone SNDRI (TRI) aby działanie było podobne. No i patrzenie na ROA też jest bardzo ważne jak ktoś chce sobie zrobić pseudo-koks.. chociaż taniej i tak wyjdzie kupić czystą kokę, heh.
Dawny nick: tur3k
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.