Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Siema, szukam czegoś bardzo podobnego do koksu, coś co by działało, smakowało, pachniało i wyglądało jak koks.
Co polecacie?
U mnie ziomek na osiedlu coś takiego ma i wciska tu ludzią że to czysty koks, a jak sie wymiesza to z amoniakiem to z grama nawet 0,1 kamienia nie zostanie xd
  • 1273 / 320 / 12
amfetamina albo mefedron - działają, smakują i wyglądają tylko trochę inaczej ale w sumie to tez stymulanty
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 507 / 194 / 1
Pomylić koke z beta ketonami czy amfa może tylko osoba która wcześniej nie próbowała i nie widziała na oczy białej damy
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
Był kiedyś taki dopalacz miałem próbkę nazywał się "exclusive cocolino". Ile tam było czego to nie wiem, ale kopał jak koka. Był też cherry cocolino. Wiem, że prawie 50% to był mefedron reszta paracetamol i pseudo efedryna. I jeszcze parę wypełniaczy.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
28 września 2023Czoug pisze:
amfetamina albo mefedron - działają, smakują i wyglądają tylko trochę inaczej ale w sumie to tez stymulanty
amfetaminy z kokainą sie nie da pomylić, sam ten okropny zapach tego scierwa czuć juz na kilometr :D
mefedron jak brałem to działał bardzo podobnie do koksu, na mnie nawet lepiej :D

Połączono i poprawiono mention (odnośnik) do mefisto.
- hubii

@Mefistofeles1945 dokładnie, mi sie wydaje że to cocolino czyli mefedron jest, ale jakim sposobem pachnie jak koks i wygląda nawet tak samo, znieczula tez szczeke ale to pewnie przez likodeine..
Ostatnio zmieniony 28 września 2023 przez gadula700, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 3455 / 555 / 2
@gadula700 nie mam pojęcia jakim sposobem wygląda i pachnie jak koks...

W tamtych czasach dużo vendorów normalnie wciskało Ci nielegalne narkotyki zamiast dopalaczy, może sypali do tego kokainę?

Najbardziej zbliżony w działaniu do koksu jest bufedron.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1491 / 526 / 0
Ekstrakt z chrzanu dla aromatu i lidokainę żeby znieczulalo można dodać do każdego tematu. Nikt Ci nie poda pewnej odpowiedzi dopóki by nie spróbował.
  • 4894 / 853 / 0
Panie to je kokaina, tego nie podrobisz.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2918 / 243 / 0
Zgadzam się z userem wyżej, ciężko to podrobić. Może mix jakiś rc-ków (3-4 ?) w różnych proporcjach, iść w stronę binding affinity i dalej w strone SNDRI (TRI) aby działanie było podobne. No i patrzenie na ROA też jest bardzo ważne jak ktoś chce sobie zrobić pseudo-koks.. chociaż taniej i tak wyjdzie kupić czystą kokę, heh.
Dawny nick: tur3k
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.