Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 553 / 117 / 0
Ja to lubię rowerem jeździć robiąc przerwy na leżenie na łące.
  • 2534 / 597 / 0
Mniej czuć faze po opio jak coś się robi,jak tylko cos ogladasz/sluchasz muzyki,generalnie leżysz czy siedzisz to czuc mocniej.Dotyczy to w szczególności kodeiny,bo jest slaba.Ale nawet nie tylko,wczoraj po maku sprzątałem coś na chacie,albo z kimś rozmawiałem i normalnie ogarniałem bez lipy.A położyłem się,gapie się w telefon i od razu obraz się rozjeżdża,rozdwaja,łapie przysypki.

@jak89
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 689 / 308 / 0
Zdarza się wziąć ostatnio średnio raz na tydzień 8 tabl thiocospoko, wtedy załatwiam zaległe sprawy, lubię do kogoś zadzwonić, załatwić sprawy w urzędzie, posprzątać mieszkanie, odwiedzam chorą babcie, gry na kompie, na facebooku oglądam zdjęcia byłej narzeczonej, lubię dać komuś "lajka" pod zdjęciem, muzyka gra zawsze w tle.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 553 / 117 / 0
Jak działa to działa, nie ma sensu siedzieć i się wczuwać. Podbój pregabaliną, zawsze będziesz czuł działanie.
  • 27 / 4 / 0
Lubię leżeć z dziewczyną, przytulać się i nic więcej.
  • 851 / 201 / 0
gram w gierki
  • 248 / 84 / 0
Ja to najbardziej lubię się położyć, włączyć muzykę i sobie chillować. Ewentualnie odpalić jakąś grę :D
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 3 / 0
film, a przeważnie do spania momentalnie
  • 1 / / 0
Z reguły spacer, słuchanie muzyki i inne tego typu
  • 164 / 14 / 0
Walę konia
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.