Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 708 / 24 / 0
Jeśli to to tylko w 30-40% swojej możliwości tak z doświadczenia wiem.
  • 54 / / 0
4-HO-MiPT z ssri, zadziała?
jeśli tak to standardowa dawka jak dla "trzeźwej" osoby czy ze względu na wychwyty zwrotne powinnam dorzucić ciut więcej? :)
Uwaga! Użytkownik Rikissa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 394 / 5 / 0
Jak bardzo jest niebezpieczne picie na 225 mg klomipiraminy i 125 mg amitryptyliny ?
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 87 / 1 / 0
Przeczytałam cały wątek żeby nie było ale chyba nie znalazłam powiedzcie mi przy elicea 10 mg mogę rekreacyjnie jednorazowo dorzucić koks ? Jak będzie dodatkowo z alkoholem ?
  • 9 / / 0
Nie wiem czy było już w tym temacie poruszane, ale chodzi mi o tianeptyne z trawą. U mnie zawsze po zapaleniu albo nic nie było (za mało) albo było ciężko tzn. taka ociężałość na ciele, normalka w przypadku trawy, a teraz razem z coaxilem (3 tabsy dziennie) mam taką raczej euforyczną czapę. Nie ma ociężałości, w głowie jest większa klarowność aczkolwiek duża kreatywność ( taka pobudliwość wyobraźni na nawet najmniejsze bodźce, ale do opanowania, wszystko pod kontrolą), a najdziwniejsze jest to, że jestem jakby bardziej konkretny, całkiem sprawny fizycznie i mniej ospały, nawet mniej niż przed paleniem. Konkluzja jest taka, że tianeptyna zmieniła działanie trawy na euforyzujące, pobudzające (jeśli można?), jest jeszcze jedno rozwiązanie, a mianowicie inna odmiana merry, chociaż wcześniej trochę paliłem i nigdy się aż z taką nie spotkałem.
Tak więc chcę się zapytać was co o tym sądzicie? Czy takie coś jest wynikiem interakcji obu substancji, czy wynika to z czegoś innego (jakość trawy, inne nastawienie do życia, zmiany w mózgu pod wpływem t). Coaxil biorę od ok 20 dni, 3 opakowanie się zaczyna.
  • 54 / / 0
Kamise pisze:
Nie wiem czy było już w tym temacie poruszane, ale chodzi mi o tianeptyne z trawą. U mnie zawsze po zapaleniu albo nic nie było (za mało) albo było ciężko tzn. taka ociężałość na ciele, normalka w przypadku trawy, a teraz razem z coaxilem (3 tabsy dziennie) mam taką raczej euforyczną czapę. Nie ma ociężałości, w głowie jest większa klarowność aczkolwiek duża kreatywność ( taka pobudliwość wyobraźni na nawet najmniejsze bodźce, ale do opanowania, wszystko pod kontrolą), a najdziwniejsze jest to, że jestem jakby bardziej konkretny, całkiem sprawny fizycznie i mniej ospały, nawet mniej niż przed paleniem. Konkluzja jest taka, że tianeptyna zmieniła działanie trawy na euforyzujące, pobudzające (jeśli można?), jest jeszcze jedno rozwiązanie, a mianowicie inna odmiana merry, chociaż wcześniej trochę paliłem i nigdy się aż z taką nie spotkałem.
Tak więc chcę się zapytać was co o tym sądzicie? Czy takie coś jest wynikiem interakcji obu substancji, czy wynika to z czegoś innego (jakość trawy, inne nastawienie do życia, zmiany w mózgu pod wpływem t). Coaxil biorę od ok 20 dni, 3 opakowanie się zaczyna.
MJ z tego co wiem nie wchodzi w żadne interreakcje z innymi lekami.
Poza tym bierzesz 20 dni, to nawet nie miesiąc, według mnie toto się nawet nie rozwinęło. Ale mogę się mylić, bo o SSRE nie wiem zbyt dużo ;-)
Co o tym sądzę? Jak dla mnie Twoja reakcja na Mary Mary jest całkiem pozytywna, więc nie masz się co martwić, a ja bym na Twoim miejscu nawet tego nie rozkminiała. "[...]ciesz się banią, jaraj blanty!" :-D :-D
Zresztą MJ to psychodelik, dużo zależy od set&settings, ba, jak dla mnie to nawet zmęczenie organizmu, humor ogólny na trzeźwo w dniu palenia. Wszyyyyystko. Pozdro ;-)
Uwaga! Użytkownik Rikissa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Jak wypada miks amitryptaliny z TRAMADOLEM ? Czy jest bezpieczny, czy raczej nie warto ryzykować?
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 394 / 5 / 0
Odpisze ktoś na mojego posta ?
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 1889 / 72 / 3
picziklaki pisze:
Jak bardzo jest niebezpieczne picie na 225 mg klomipiraminy i 125 mg amitryptyliny ?
Wydaje mi się, że w interakcji mogą znacznie podnieść swoje stężenie. Ja osobiście bym nie mieszała, bo i nie ma po co. Co chcesz osiągnąć?
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 220 / 11 / 0
przeżyjesz, pewnie wątroba i nery dostaną po dupie ale na pewno nie wysiądą po kilku razach, czy ma to sens? nie ma. Pisze Ci ponieważ sam piłem kilka miesięcy po kilka kilkanaście piw dziennie na 60 mg paroksetyny 15 mg olanzapiny i ileś tam risperidonu i żyje. Na Anafranilu tez sporo piłem i waliłem troche fety, nie pamiętam już ile go brałem bo było to z 10 lat temu. Generalnie można pić chyba do wszystkich antydepresantów.
Najważniejsze że wyleczyłem się już z takich głupot, poza tym dziś źle się czuje już po 2 piwach i całkiem możliwe że przez takie maratony
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.