Ogarnianie chajsu i ten jebany brak motywacji do życia na trzeżwo
Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
Wkurwia mnie to, że nie umiem być na prawdę szczęśliwy bez dragów(chociaż też pomagają mi przetrwać, to jebane życie), że do końca życia pewnie będzie coś leciało, że jestem w tym uwięziony
Strata bliskich osób. Nie słuchałem rad, olewałem eh dużo jeszcze mnie wkurwia. Wolniejszy samorozwój, trudność w relacjach z osobami trzeźwymi. Bez narkotyków nie nawidze nawet wychodzić do ludzi. Różne afery. Mógłbym jeszcze sporo powymieniać eh.
Po strzale zaś timer, który ściśle odmierzał czas do kolejnego.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Chuj, że z konsekwencjami.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.