Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1676 / 106 / 0
chodzi o niewielkie ilosci. cos co pobudzi sluzowke do dzialania.
W wiekszych ilosciach tabaka zatyka, do tego stopnia, ze nie da sie nic zrobic.
Z innych rad w aptece dostalem linomag
https://www.doz.pl/apteka/p8042-Linomag_masc_30_g
cholernie tlusty krem. Stosuje glownie na noc. Problem z pozlepianym nosem znikl.
Milion glutow zy krosty - nie ma.
A z tym plukaniem to jest inaczej.
Plukanie ma wstepnie odczyscic kichawe, potem trocher tabaki i na koniec masc.
Oczywiscie to tylko dorazne rozwiazania.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / 2 / 0
Wyskakuje mi, ze nie mam dostępu do tego tematu o kupnie, podczas gdy do samego działu z plusem mam, wiec ponawiam pytanie
W temacie nosa i jego przepustowości ponoć dobre jest ACC (sugeruje się wypowiedzą parathormona, który jest jednym z najbardziej rozeznanych ludzi na tym forum), w dawce dużej.

Gdybyś przeczytał regulamin to wiedziałbyś, że dostęp do Sprzedawców+ mają użytkownicy z min 3 postami a natomiast pisać tam mogą użytkownicy z min 30 postami (trochę Ci brakuje) - dejvis
  • 33 / 3 / 0
Jak mocno wala obecne sorty po nosie?
  • 7 / / 0
Jeżeli na poczatku zaczne od bombki poprawionej sniffem to później jest sens dorzucać bombki, czy lepiej juz do końca sniffować?Chodzi mi o to zeby jak najdłużej klepało.
Uwaga! Użytkownik worniokik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1676 / 106 / 0
blukamar0 pisze:
poczytaj posty randomuser118 w dziale gdzie kupic xxx napisal co jest ok haslo bursztyn
Nie kazdy przepada za spokojniejszym dzialaniem.
Od jakiegos czasu nie jestem na biezaco z oferta czesci sklepow.
Czekam az ktos sciagnie wersje hard 3cmc. Cos w stylu tego co bylo zaraz po delegalu.

jak narazie mi burztynki wystarcza.
worniokik pisze:
Chodzi mi o to zeby jak najdłużej klepało.
To zostan przy oralu.
Aczkolwiek ja bym ptzy podaniu oral nie miksowal cmc z vodka.
Szkoda watroby.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
bezkresnyhedonizm pisze:
W temacie nosa i jego przepustowości ponoć dobre jest ACC (sugeruje się wypowiedzą parathormona, który jest jednym z najbardziej rozeznanych ludzi na tym forum), w dawce dużej.
znalazlem ten post, zalecal 1800mg rozpuszczone w szklance wody i od razu wypite, na pusty zoladek. tak tez uczynilem no i niestety nic nie pomoglo, a jedynie wywolalo kaszel. wydaje mi sie ze jednak nie ma zadnego zlotego srodku i trzeba przebolec te kilka dni z zatkanym nosem.

scalono - WRB
BoxFullOfCuriosity pisze:
Jak mocno wala obecne sorty po nosie?
jedne mocniej drugie slabiej. pytaj konkretnie o ktore w konkretnym dziale u vendora, tam dostaniesz najbardziej rzetelna odpowiedz.
  • 272 / 37 / 0
Dzisiejszy metaklef w krysztale to jakas pomylka- zatkany nos i mało przyjemnosci.Pamietam Dobre 3 cm, bylo spoko gdzie byla ogromna ochota na dorzuty.Testowalem jakis czas temu od jednego vendora trójke i bylem bardzo rozczarowany bo była beznadzieja.Amen
Uwaga! Użytkownik xSzuLeRx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
chcecie radę na zatkany nos? zmieńcie ketony na porządne, 3 czy 4 mmc nie zatykają mordują tak nosa, w ogóle nic tak nie morduje nosa jak cmc
  • 38 / 4 / 0
Na zatkany nos to najlepiej olejek eukaliptusowy na patyczku lub wacie do nosa :) Odtyka w sekunde.

A co do obecnego 3cmc to porazka. Zerowe dzialanie. Nie wiadomo juz tak na prawde co pod ta nazwa 3cmc siedzi. Moze 3cec lepszej lub gorszej jakosci.
Uwaga! Użytkownik BR3VIRA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 5 / 0
No tak p420, ale najpierw to trzeba mieć dobre dojście. Ja np.mam dojście do MDMA, ale do mmc nieztety nie mam, nawet w tej sprawie napisałem do Ciebie maila.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.