Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 714 / 45 / 0
Znam przypadek zapalenia błędnika, jako powikłanie po zjechanych zatokach. Więc co dopiero z żyłami się dzieje po tym, choć faktem jest że to chyba najmniej stratna droga administracji.

Mi po 3/4cmc robi się taki upierdliwy glut, który się ciągle zbiera w gardle i przy próbie jego przełknięcia jeszcze mnie klepie O.o Ostanim razem na dzień po próbowałem wydmuchać nos i dość mocno podrażniłem językiem podniebienie od strony gardła, jak mnie strzeliło to dobrze że ze sklepu wracałem i blisko do domu miałem. Ale to dowodzi że u mnie strata materiału, który gdzies tam zostaje, jest spora. Zresztą jak pod koniec szczurów przepłukałem nos wodą, to mi zafundowało dodatkową kreskę, bo faza mnie na 15-20 minut jeszcze wzięła ...
  • 28 / / 0
sprobowalem sobie tego specyfiku i oceniam go bardzo wysoko, fajna euforia, empatia, chce sie cos porobic bez nachalnej stymulacji i bezsennosci. Nadaje się świetnie do iv. Dodatkowym plusem jest to ze nie doswiatczylem zjazdu, zadnego, 0, az sie zaskoczylem. Dla mnie 5/5 !!
  • 5124 / 889 / 0
Per nos w moim przypadku daje speeda
Podanie oralnie w ilosci od 150 mg dla osob bez tolery, później niewielki sniff by akt byl pelny zmienia profil na bardziej sero.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 12 / / 0
Brałem już dwa razy 3cmc z pewnej stronki. Raz przejebałem 5 gram tego w 1 dzień. A dosłownie wczoraj przejebałem tego 10 gram. Ogólnie sprzęt gites jest w 75-80% tak mocny jak mefedron gdzieś.
  • 2 / 7 / 0
Calkiem fajna rzecz, dostalem .2g w samplu. 50mg sniff z lekka tolerka poprawia humor, skupienie i zmysly. Muzyka fajnie wchodzi. Zero rozszerzonych zrenic, serce 150bpm cisnienie 130/69.
Faza bardzo do ogarniecia, nie ma szans na powiedzenie idiotyzmow od serca jak to jest po 4cmc. Szkoda ze dziala tylko przez 30-40 min.

W sumie to sprobuje jeszcze wieczorem oral 150 mg :)

5/10 z racji czasu dzialania, profil dzialania 10/10 do pracy/czytania/spotkania z ludzmi.
  • 483 / 67 / 0
StrangeloveDr pisze:
Odnośnie tych "brain zapsów" to z ciekawości poczytałem o tym i okazuje się, że ludzie wrzucają w to wiele objawów (po różnych środkach) nie tylko to przy usypianiu, niektórym robią się różne rzeczy także w dzień podczas chodzenia itp. U mnie - tak jak wspomniałem - chodzi o zwykłe podskakiwanie przy próbie snu, bez żadnych dodatkowych uczuć spadania itp. Tutaj zdaje się ktoś ładnie opisał brain-zaps-t33592-40.html#p1563609. Btw. teraz te zapsy mam o wiele słabsze niż na początku.
To o czym piszesz, to mioklonie.
Być może ma to coś wspólnego z brain zaps – jak po odstawieniu SSRI – i jest to związane z niedoborem serotoniny/słabą stymulacją komórek nerwowych z powodu zmniejszonej ilości neurotransmitera.
Raczej niegroźne. Chwilowe.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 2 / / 0
3-CMC nadaje sie tylko do splukania w kiblu. Probowalem z 2 innych sortow, splyw jest TRAGICZNY, z 5x gorszy niz po metamfetaminie. Przed sekundka dokonczylem ostatnie 400mg ktore mialem z desparacji i nie czuje praktycznie nic, jedynie ten chujowy splyw.
  • 561 / 39 / 0
Smiesza mnie ludzie ktorzy albo nie maja tolerki na stimy(i pierwsze razy wszystko dobrze dziala) albo w zyciu nie brali rzeczy typu 4mmc/3mmc . A chwala takie gowno jakim jest 4cmc i 3cmc
Ja pierdole to sie nadaje tylko jako trutka na szczury lub dla samodestrukcji (prawdopodobna w chuj neurotoksycznosc , rozjebany nos bardziej niz tydz ciagu na mefedronie/metafedronie i kurwa sraczki i roznego innego rodzaju problemy zoladkowo-jelitowe )
Jak mam miec takie fazy to wole byc trzezwy
No ale i tak wchodzi tu jebana dzieciarnia...uzalezniona w chuj, gdzie liczy sie faza. A nawet jesli substancja ma wiecej minusow niz plusow... to chuj wazne ze kopie :wall:
Rynek rcc to aktualnie syf, lepiej sie wpierdolic w sterydy i isc na silke ;-)
  • 2 / 7 / 0
@up

Czemu cie smieszy ta "dzieciarnia" i ludzie bez tolerki?
tolerancja na syntetyczne katynony, tak samo jak na amfetamine, schodzi bardzo wolno. Tak naprawde aby zmniejszyc ja do punktu wyjscia, trzeba poczekac az do 5 lat (zwlaszcza jak juz dluzej sie cpa).
Generacja mefedrony, 3mmc i starszych katynonow po prostu nie odczuwa w tej chwili tego, co ludzie ktorzy dopiero zaczynaja. Dla mnie 4cmc/3cmc ma wiecej plusow niz minusow, bo ani nosa zabardzo nie zre (zwyczajnie mam nadal zdrowa sluzowke, a nie przezarta parenascie razy przez mefedron i stare katynony), ani tu zjazdu nie ma, i sama faza jest naprawde przyjemna. Jedyny minus to chec dorzutki, ale wystarczy sobie powiedziec "nie" :)

takze przestancie narzekac, wszyscy ktorzy zketonionego mozgu nie maja, raczej substancje chwala w mniejszym czy wiekszym stopniu, a narzekanie pochodzi glownie od profesjonalnych ketoniarzy :)
  • 1676 / 106 / 0
Zalek a mnie smiesza ludzie ktorzy laduja to oporowo i potem sie dziwia skad takie stany.
Ja cenie wyzej 3cmc od 3mmc bo moze i po organizmie jedzie, ale nie wpierdala psychicznie jak 3mmc.
Dzialanie jest mocniejsze niz 3mmc.
Polecam miesiac przerwy i sprobuj. Tylko nie z podejsciem "znowu to gowno".

Ps ja to chyba pancerny jestem. Zadnych negatywow ze strony brzucha. Nos 2 maks 3 dni i zaleczony.

Moze to wina troche lepszego trybu zycia ? Moze dbania o pewne rzeczy a nie marudzenia ?
W ostatniej kolejnosci biore pod uwage sorty.
Czesto wole doplacic i dostac normalny sort niz lapac po np 20zl/gram
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.