Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Po nieczęstym waleniu kota robionego na szybko metoda na ciepło po instalacji z jednej paczki ,bardzo sie rozczarowałem snifem 3 cmc. Satysfakcjonujące było pierwsze kilka strzałów iv z klefedronu , potem już brałem na wszystkie sposoby i tak poszło od piątku wieczór do wczoraj wieczorem 25 gramów tego gówna...Ja pierdole.
  • 343 / 19 / 0
ciach
dobrze zrozumiałem że przepusciłeś przez kanał 25g 3-cmc ? %-D
czy raczej ogólnie sniffem od piątku do wczoraj?

nie cytujemy ludzi nad sobą/JS-C
  • 101 / 4 / 0
Dostalam cos co sprzedano mi jako "3mmc" wczoraj sprobowalam.Zrodlo niepewne "z ulicy" a nie z netu wiec bylam podejrzliwa. W smaku "slodko-gorzki" postac ma bialych krysztalkow,dosc duzych. Po wzieciu 150 mg wielka euforia,empatia,dreszcze i przyjemne ciarki ktore czulam az w stopach,trwalo to z 2 godziny potem zaczelo opadac,zjazdu ani wkurwienia nie bylo,lekkie zmeczenie,dorzucilam 100 mg ale nic to nie dalo euforia sie skonczyla. Potem dorzucilam 200 mg ketaminy sniffem (nie mialam strzykawki) i zaczela sie jazda mojego zycia:)) nie wiem czy jakis wplyw mialo jeszcze to 3 mmc bo w zasadzie bylo juz po,ale wszystko bylo takie magiczne..oevy i cevy,zmieniala mi sie perspektywa widzenia swiata pokoju,w pewnym momencie to ja bylam jakby calym pokojem,nie umiem tego opisac..fraktale przy zamknietch oczach itp...bajka..i caly czas bylo mieciutko i pluszowo

edit ;dzis zarzucilam znowu te "3mmc" mija godzina i nie dziala..
  • 272 / 37 / 0
zarlaczbialy pisze:
Nie ma sensu pić 3cmc... Najlepszy efekt uzyskacie przy dużej dawce sniffem ! (minimum 150mg) :finger: Tylko nie zapomnijcie o soku :-D
Też tak uważam a juz troszke obcowałem z Metaklefem, a jak dobrej jakosci trójeczka to 150/200mg odkurzając osiąga swój szczyt mozliwosci i jest po prostu Milutko w uj :cheesy:
Uwaga! Użytkownik xSzuLeRx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
haszykowy pisze:
ciach
dobrze zrozumiałem że przepusciłeś przez kanał 25g 3-cmc ? %-D
czy raczej ogólnie sniffem od piątku do wczoraj?
na przyszłość - zamykaj cytat /JS-C

Ogólonie ale z przewagą na kanał
  • 122 / 7 / 0
Na dniach testy.
Sort ponoć dobry, od dobrego vendora.

Zdam relacje.

Jeżeli intensywność doznań leży w jakości proszku, to opisy "faza miedzy 3mmc a 4mmc" są zachęcające.
Uwaga! Użytkownik GetBuzzed jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Moi drodzy, jak to jest z tym oralem?
Zmieszałem z wodą, no myślę, że ponad 200mg, wypiłem (w smaku spoko) odczekałem 15min i nic. Może mi się trochę gorąco zrobiło ale możliwe, że było to placebo bo się nakręciłem.
Po 20min poszła porządna kreska w nos i już po chwili wejście porządne. Także nie mogę nikomu polecić orala, mimo, że zrobiłem tak bo przeczytałem gdzieś tutaj w wątku, że niby BK wchodzą lepiej przez jelito.

Próbował ktoś per rectum?
  • 205 / 1 / 0
Dobre to walilem sniff 2x 200mg i ta droga dziala naprawde miło :-) Zaczyna wchodzic od razu po podaniu peak po 20min utrzymuje sie 1h i pozniej schodzi jeszcze 3-4h. Dodam ze mam tolerke na ketony dlatego nie sugerujcie sie zbytnia moja opinia
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 71 / 3 / 0
obecne 3-CMC oraz 4-CMC to ta sama substancja z tym, ze rozne izomery ;) a vendorzy rozrozniaja na "3" i "4"....
Uwaga! Użytkownik magicznymuchomores nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Witam mam pytanko zatem czy bedac na neurotop retard 300 mg i antydepresancie doxepin (TPLD) moge zarzucic 3cmc ? zaznacze, ze antydepa odstawie 3dni przed planowana zabawa
Uwaga! Użytkownik Creative1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".