Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 112 / 6 / 0
Nawet serotoninowo nie robią? Lipny towar. Nawet 200 powinieneś jakoś tam poczuć. Weź pod uwage szybką eliminację 3cmc z organizmu. Lepiej pić roztwór niż łykać bombki/kamyki.
  • 55 / 5 / 0
wzięłam na pierwszy raz pół grama i same skutki uboczne - tak wyżera nos + jeszcze zęby mnie strasznie bolały po wciągnięciu, brak siły do zrobienia czegokolwiek, czyli brak napędu, mimo silnego pobudzenia FIZYCZNEGO, psychicznie chujowe samopoczucie i myśli samobójcze… co za gówno
  • 1588 / 253 / 0
@lildie wzięłaś o wiele za dużo, 100-150 byłoby ok na pierwszy raz. Teraz nie wiadomo czy tylko przedawkowałaś czy też materiał chujowy. Ogarnij sobie sprawdzony materiał jak ten od vendora z forum i będziesz zadowolona.
  • 112 / 39 / 0
Jak czytam wasze dawkowania to się zastanawiam czy w ogóle to samo walimy. Mi na start wystarcza 50-80mg na jedno walnięcie i dopiero im dalej w las tym większe dawki, ale więcej niż to 120-150 nie ma sensu donosowo bo większość się zmarnuje przez spływ. Lepiej częściej i mniejsze dawki.
  • 99 / 21 / 0
U mnie idzie 600 mg iv.
  • 1588 / 253 / 0
@KrysztalowyChopak o w pizdu, to musi dobrze kopać. Musisz też mieć wyjebaną tolerkę siłą rzeczy inaczej mógłbyś tego nie wytrzymać. A powiedz, jak długo po takiej dawce iv cię trzyma zanim musisz podać jeszcze raz?
  • 99 / 21 / 0
Raz na godzinę muszę podać. Teraz zaliczyłem trochę dłuższy ciąg i idzie 800 mg na raz w 5 ml. 30+40 min i chce się dalej walić
  • 1899 / 429 / 4
nie masz psychoz po odstawieniu? czy pilnujesz by właśnie nie schodzić na dłużej niż kilka dni...

bardzo ciekawy z Ciebie przypadek @KrysztalowyChopak , bo dawki ogarniasz kosmiczne, do tego i.v ... bierzesz jakieś leki? suple? daj trochę info o Twoim życiu ew. zdrowiu
DXM
  • 99 / 21 / 0
Właśnie nie mam pojęcia o co chodzi. Rano 880mg przywalilem i coś tam poczułem ale bez szału. Leki 0. Suple 0. Jak nie ćpam to dużo sportu.Mam już dość tego cmc, jak sobie zrobię przerwę taka 3 tyg to wtedy takie 0.5 g pięknie robi. Ale dlaczego tak duże dawki działają na mnie bardzo słabo. Kilka miesięcy temu sporo kokainy dobrej jakości poszło ,być może to ma wpływ ?. Zaraz sobie zrobię takie 700mg. No i jestem w ciągu od 10 dni trzeba o tym pamiętać
  • 299 / 88 / 0
a co to 3cmc ma uwalniac jak walac w ciagu jestes mocno wyplukany z neuroprzekaznikow?
no niestety, znam ten bol.

PS. plus zachodzi downregulacja receptorow im bardziej zwiekszasz dawki.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.