Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Ja generalnie powiem tak, w zeszłym roku z dziewczyną na festiwalu pierwszy raz mieliśmy 3cmc, lecieliśmy na tym 2 całe dni i 2 całe nocy, sniffy, hmm różne, człowiek już nie miał miary w oczach, taki bałagan robiło. Wystrzelało zajebiście, przez cały czas. Nos się nam nie zatykał, aczkolwiek ból chwilowy się pojawiał. Po festiwału, wystarczyło dwa razy smarknąć, trochę xylogelu do noska i nosek czysty, w trakcie tylko smarknąć czasami wystarczyło, ale rzadko co. Drugi raz z tym mieliśmy tydzień czy dwa później, ale z innego źródła, tu już problem z zatkaniem noska się pojawiał, ale dalej wystrzeliwało zajebiście. Trzeci raz 2 miechy później, analogicznie do pierwszego razu, jedynie ból i raz na jakiś czas trzeba było smarknąć i było totalnie git. Teraz lecimy z tym raz na 2/3 miechy, teraz dobijemy 4 jak nie 5 na czysto ze względów zdrowotnych dziewczyny i wrócimy w maju albo czerwcu/lipcu. Zobaczymy, aczkolwiek wspominam bardzo mile.
  • 34 / 4 / 0
co bardziej wjeżdża na dopaminę 3-CMC czy 3-MMC?
  • 507 / 194 / 1
charakterystyka-i-zestawienie-farmakolo ... 53795.html
3-CMC; Metaklefedron:
55 - 47 - 410(nM)
1,2: 1 : 8,7
44% - 47% - 9%

3-MMC; 3-metylometkatynon; metafedron:

Noradrenalina - Dopamina - Serotonina

3-MMC 56,3 / 67 / 216,2
1 : 1,2 : 3,8
41,7%/ 40,1%/ 18,2%
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
siemka mialbym pytanie jaka jest biodostepnosc takiego 3cmc sniffem? a ile oral a ile iv itd
  • 384 / 39 / 0
Jakie dawki mg dla laika? (kilka razy mef, amf) ??
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / 5 / 0
100-150mg
  • 4 / / 0
hejka mam sprawe poniewaz teraz eksperymentuje z 3cmc robie sobie tygodniowa przygode, tak to keidys roznego mefa probowalem w klubach itd no ale teraz wiecej i wiadomo jest inaczej 4 dzien juz biore passy co 4-6 godzin dosyc male bo mam male doswiadczenie z tym lacznie zaznczylem dawke 4,5 g i jej nie bede przekraczac bo to jednorazowa przygoda. lecz przezorny zawsze ubezpieczony i musze zapytac czy jak jedno oko robi mi sie czerwone po zajebaniu krechy lub ból glowy jest normalny? ewentualnie jak rozpoznac ze cos jest nie tak?
  • 72 / 15 / 0
@NicNieBralem2000 zacznij od 50mg jako dawka uczuleniowa i sprawdź swoją reakcje. Jak wszystko będzie ok, to 80-100mg możesz wrzucić i staraj się mocno nie zwiększać dawek bo tolerancja rośnie przy tym jak szalona. Szybko można sobie popsuć. Jeśli oral ( np rozpuścić w soczku ) to dawka x2 . 3cmc niszczy śluzówkę nosa dość mocno, żołądek lepiej sobie z tym radzi.

Subiektywna opinia : Najlepsze działanie to miks czyli wrzucasz w soczek np 200mg i jak zacznie wchodzić ( 15-30 minut ) to poprawiasz małym sniffem np 100mg.

Chyba, że mef, amph już się dużo bawiłeś i wiesz czego się mniejwiecej spodziewać i chcesz mocniejszego działania to po 50mg dawki uczuleniowej wrzuc 250-300mg w sok a na wejściu popraw sniff 130mg i powinno być ok;) Oralnie dłużej działa i ( znów subiektywnie) nie ma takiej mocnej presji na dorzutki . Mam znajomka, który 3cmc nigdy nie bierze sniff, zawsze doustnie. Nie polecam łykać całych kamyczków . Rozgniesc na proch, rozpuścić i dobrze popić.

Daj znać jak było:)
  • 43 / 3 / 0
@NotSure próbowałem szukać w internecie w jaki sposób w ogóle 3-CMC się wchłania ale raczej tutaj musiałbym odwiedzić angielskie strony i poszukać bardziej po hasłach cocaine, amphetamine. Nie wiem czy u mnie tylko od 4-CMC i 3-CMC też ale mam skrzywioną przegrodę nie wiem też czy od tej przegrody nie mam w kółko kataru bo na to by wynikało po opisach w internecie.
  • 14 / 5 / 0
Pękające naczynka w oku i ból głowy wskazują na skok ciśnienia, zmierz sobie. Lepiej byłoby zrobić przerwę zanim objawy się nasilą.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.