Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 3231 / 549 / 0
3cmc jest póki co jedynym sensownym i dostępnym mefedronowym ketonem, nadaję się dla świeżaków jak orzeszki dla świstaka.
Musisz trafić na dobre sorty bo póki co substancja małymi kroczkami próbuje zostać wyrzucona z globu. W celu poznania opinii konkretnych vendorów zapraszam do działu S+ i zamawiania od vendorów działających po za granicami kraju.
Nada się to na cało nocne picie GBLa i dyskotekę?
- Solo wystarczy, z GBL możesz próbować jak lubisz aczkolwiek mi bardziej pasowały mocne stimy do niego niż metaklefik, ale dawno nie miałem wspólnego z tego typu mixami.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 3406 / 534 / 0
3 od cut polecam tylko oral, sniff nie ma sensu bo tak zapycha nochal że nie da się nic później zrobić tylko smarkać, tak więc zmarnowałem trochę substancji, ale myślę że ok. 300mg oral zrobi ładną robotę, ja wrzucałem zdecydowanie mniej bo mało mi już zostało no i fajnie czysta serka kanapowa.

Odwiedź dział sprzedawcy+ /Hash_Oil
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 279 / 24 / 0
Wciągnąłem ostatniej nocy ~~350-400mg 3cmc per nos, spływ robiłem wodą morska, oczyszczałem też go wodą morską dość często, nawet raz się nie wysmarkałem. Dzisiaj nie mam nawet kataru, polecam.
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 38 / 0
Czeka na mnie to 3-CMC, ale odrzuca mnie to jak drażni nos, który i tak mam bardzo delikatny :(
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
Po sto na dziurke nie ma tragedii. Ja na pierwszy raz do nosa tak zrobiłem. Jak poznasz działanie to nie będziesz widział problemu : )
  • 987 / 38 / 0
Trafiłem na chujowy sort, który nie działał.
Wciąganie tego tak piekło, że aż mi łzy z oczu leciały.
Na szczęście dzisiaj nie jest już tak źle i nos powoli wraca do normy.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
jak wypada podanie pod język / w dziąsła ?
  • 1876 / 193 / 0
Słabo
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 3231 / 549 / 0
Czemu słabo? Przez śluzówke jest najlepiej jeśli odpadają takie drogi jak żyły albo dupcyngier.
Do żołądka jedynie się nadaje słabo, szkoda materiału bo potrzebne duże dawki.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 987 / 38 / 0
[mention]pomasujplecki[/mention], do tej pory mam wrażenie dziur w nosie po tym paskudztwie :D Jeszcze dzisiaj jakąś ropą z krwią smarkałem. Nie mniej jednak w jakimś stopniu przeczyszcza nos, i to na wylot. Może to być dobra metoda na katar :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".