Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1676 / 106 / 0
30 stycznia 2017Metropolis pisze:
Poczytajcie sobie dział dotyczący zapadłych wyroków za sprzedaż rc.
nie klam
typa drapneliz ciekimi draami. art 65 - subst oduzajace czy tam psychotropowe ( w zadnej grupie nie ma klefa). klef nie widnieje w zalaczniku.
Ad 2 przyznal sie do obrotu niebezpiecznymi substancjami zagrazajacymi zyciu i zdrowiu.
W tym momencie nie ma znaczenia czym handlowal - jesli z pelna swiadomoscia puszcza w obieg grozne dla ludzi srodki i sie do tego przyznaje to jest idiota.
Tylko nie wiem kto jest glupszy - on czy niektorzy klienci ktorzy przyznaja sie do spozywania.
jak pisze na eytykiecie "nie spozytwac" to nie spozywam. I nigdy do tego sie nie przyznam.

A co do typa to glosno bylo swohe==jego czasu. Wtopil z twardymi narkotykami i rc. Przyznal sie plus wsypal niektorych klientow.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 50 / 0
4 dzisiaj dobra jadlem, naprawde , chyyyba ze przerwa dziala cuda? 2 miechyy od 4 cmc?
ale raczylem sie spidem i 3 cmc , czy spid i klefedron maja tolerancje krzyzowa?
czyy ja juz mam cos z glowa

4 piekna mi przyszla a zmieszana z trojka wykurwista, wkoncu dobryu vendor znalazl sie, japierdole ale klepie xD

up

tak kupuje bo mam bardzo dobrych kolegow,
na wszyytskich spid dziala, ja po ketonach go kruwa wogole nie czuje, nie daje mi tego czego wypierdolenie po ketonowej kresce to jebnieicie ten strzal az mowiisz wow

a po spidzie jak po spidzie zycie leci caly tydzien

niestety ale w moim wypadku ketony zbudowaly taka ogromna tolerancja na wladka ze padaka.

btw rozgar ty leszczu, zobacz ile kosztuje kilogram spida wyyprodukwanie, a nie pierdolisz, to ze ja mam tanio to nie znaczy ze gowno mam nie jakosc.
  • 1141 / 116 / 0
Trochę kultury, w dupe jebane :D @up

Druga sprawa - to że ktoś ma tanio zajebisty towar to mu bardzo zazdroszczę. Jak widzę, że u pewnego vendora jest 3CMC za 18zł/g to chyba prosta sprawa, jak wielkim shitem to jest ;)
Z nielegalnymi substancjami jest nieco inaczej. Jak mówię, że mam jaranie po 20zł w detalu to mi pierdolą, że jakieś dopalacze kupuję albo siano, a wcale tak nie jest :)

Co prawda dla mnie kupno dobrej fety w takiej ilości jak pisał Bigaffe po takiej cenie to sprawa nieosiągalna.
Co do CMC to zobaczę niedługo i sobie porównam, 10g CMC z PL za 280zł i CMC z zachodu za ponad 4 stówki taka sama ilość i zobaczymy jak to jest. Tzn wiemy wszyscy doskonale jak to jest ;) Zobaczymy czy to po prostu się sprawdzi w tym przypadku.
Jeżeli nie można zacząć polemikę, ale nie spodziewam się zaskoczenia.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 54 / 0
@up - Cena nie musi oznaczać wałka, sam kiedyś sprzedawałem towar po cenie hurtowej jak chciałem pozbyć się 3mmc przed delegalem.

@Bigaffe1990 - Jesteś po prostu lamusem wypranym przez chujowe betaketony. Ja po ~150 mg kresce chodzę cały dzień, mimo, że byłem wjebany w mefedron ponad rok.

Co ma koszt produkcji do ceny detalicznej gamoniu? Skoro nie działa na Ciebie amfa to świadczy o tym jakie gówno kupujesz razem ze swoimi patokolegami %-D
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 299 / 8 / 0
Czy to cudo nadaje się na co dzień? Żeby poczuć lekkiego spida, zrobić co trzeba, mieć humori być odważnym? Mam sprawę na wpadkę i tu planuję akurat benzo, ale muszę też iść do lekarzy po wnioski na rentę i tu muszę mieć dobre gadane. A poza tym nic mi się nie chce w życiu, do wszystkiego się zmuszam jak nigdy. Flubromazepam nie działa NIC, zasypiam w 5 minut buuu.

[cut[
Ostatnio zmieniony 12 marca 2017 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Oni patrzą z pogardą na każdy mój wyskok, się klepią po czołach.
Idę z podniesioną gardą, na złość - nie wiem co to pokora.
  • 714 / 45 / 0
04 lutego 2017LorenMike pisze:
A poza tym nic mi się nie chce w życiu, do wszystkiego się zmuszam jak nigdy. Flubromazepam nie działa NIC, zasypiam w 5 minut buuu.
Od nicniechcenia masz cały wątek na forum "Anhedonia" anhedonia-trwale-zmeczenie-t35957.html
I kilka wątków o dopingu mózgu.

Nie wyobrażam sobie brać tego na co dzień, bo nos by wyżarło ala lord Voldermortm, a w przypadku oralu szybko by siadł żołądek.
  • 1676 / 106 / 0
Pisalem Ci juz po 50-70 sie super sprawdza. Tylko mowie o git klefie.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 3 / 0
04 lutego 2017LorenMike pisze:
Czy to cudo nadaje się na co dzień? Żeby poczuć lekkiego spida, zrobić co trzeba, mieć humori być odważnym? Mam sprawę na wpadkę i tu planuję akurat benzo, ale muszę też iść do lekarzy po wnioski na rentę i tu muszę mieć dobre gadane. A poza tym nic mi się nie chce w życiu, do wszystkiego się zmuszam jak nigdy. Flubromazepam nie działa NIC, zasypiam w 5 minut buuu.
Na codzień NA PEWNO NIE, pewnie przestałoby w ogóle działać przez tolerkę. Jeśli chcesz substancję pomagającą w trafnych i elokwentnych wypowiedziach polecam racetamy (piracetam, phenylpiracetam, który dodaje pewności siebie), a na pobudzenie fenidaty (małe dawki), np. ISO też poprawia sampoczucie. Ale to już do odpowiednich wątków zapraszam, aby off-topu nie robić.
  • 299 / 8 / 0
Tak, potrzebuję czegos na pobudzenie, bo mam dużo obowiązków, a humor też się przyda, bo mam chujowa sytuację życiową. W takim razie przeskakuję tam, gdzie trzeba. Dzięki.
Oni patrzą z pogardą na każdy mój wyskok, się klepią po czołach.
Idę z podniesioną gardą, na złość - nie wiem co to pokora.
  • 1 / / 0
Witam. Jest jakaś większa różnica w odczuciach pomiędzy 4-Chloroethcathinone, a 4-Chloromethcathinone?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.