Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 577 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Tez macie takie przypalowe oczy takie jakby zmulone powieki lekko opadnięte przez to zawsze od razu wszyscy wiedzą że czyms się naćpalem .. Znacie jakies metody aby te oczy byly bardziej pobudzone jakies krople albo cos ? :(
  • 476 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Schizool »
U mnie to wygląda może nie tak, że zaraz chce coś rozdymać, gdy coś nie działa, jak trzeba. Dla przykładu idę sobie w nocy sklonowany, na uszach słuchawy a tu nagle zaplątuje się kabel. Szarpnąłem, fon za 1620zł wypadł na asfalt (w zwykły dzień byłby to zawał ;) ), a ja ze złością zbieram go do kupy i dalej już uśmiechnięty idę dalej :-D
Uwaga! Użytkownik Schizool nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Beka jak huj wczoraj ujebany klonami zagrałem se w pokera na $ oczywiscie nie moje %-D Dostałem tam jakis kapital 25 $ totalnie za free tylko dowod trzeba bylo wyslac i co najlepsze wygrałem 75$ i leci na konto bankowe oj bedzie cpania bedzie :)
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
nie wiem czy bylo ale...

czy na inne laski clon tez dziala na tyle lzuacko ze zasady stalowej dzewicy pekaja? %-D

nie no bez jaj jakby nie resztki silnej woli i rozsadku to bym sie przespala z 4 kumplami podczas jednego ciagu na clono, ja nie wiem, tak normalnie to tylko kumple od cpania tak po clonach zaraz jakis wyczuwa zem podatna i atakken!

Ja sie jeszcze jakos wybronilam ( walka fchuj! nie chcesz i chcesz ale wiesz ze nie chcesz z bedziesz zalowac ale jednak ten glosik 'co Ci szkodzi?' wkurwia, przejebane ) no, to ja sie jeszcze jakos 3mam i nie puszczam, ale kumpela ma z tym problemy czasami. I co najciekawsze poki jest clon to wszystko wydaje sie ok (Ty, wczoraj z kimstam costam, hehe, ale smiesznie) ale jak sie skoncza to 'o kurwa banszi co mysmy narobly?' :D I jeszcze fakt, ze na clony w towarzystwie ostatnio mowilysm 'tabletki antykoncepcyjne' a tu chuj, calkiem prodziecioprodukcze sa...

panowie pewnie beda ucieszeni z tej wiadomosci i beda dorzucac clona swoim skrytym, wstydliwym obiektom z cipkami ale ja jako obiekt z otworem cipkowym protrstuje! nie wolno nas wykorzystywac jak jestesmy po benzosach!

czy tylko ja mam ten przejebany problem czy inne laski tez?
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 985 / 92 / 0
banshee pisze:
nie wiem czy bylo ale...

czy na inne laski clon tez dziala na tyle lzuacko ze zasady stalowej dzewicy pekaja? %-D

czy tylko ja mam ten przejebany problem czy inne laski tez?
nie wiem czy innym laskom puszczaja zasady stalowej dziewicy heh ale mi puszczaja hamulce zwiazane z gadka o sprośnych sprawach z nieznajomymi kobietami ( tak od razu bez pierdolenia ) ale to tylko jak dołącze alko w sporych ilościach i też wtedy odchodza fajne akcje. I nawet je pamiętam, taka juz mam tolerkę. Chyba,. że przesadze z alko i klonami to niepamiętam ale też dobrze jest. Nie wciskam laską do klona do browara czy cos w ten deseń, za łatwe by to było :D albo by padła i impreza raczej by do udanych nie należała.
viva la clonazepam.
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 476 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Schizool »
Spoko informacje powyżej, warto będzie z nich kiedyś skorzystać :-D
Ale odnośnie tematu: wczoraj zeżarłem na próbę 3x tyle klonów, ile mam w zwyczaju w normalny dzień. Zwykle z zasady... erm... z uzależnienia... biorę dwójeczkę. Tym razem poszła szóstka tak gdzieś o 17. I powiem, że euforii, jak po 3-4mg nie było. Nie było też zamuły. Poszedłem na spacer, po drodze łapiąc browca. Pełna kontrola, nawet nic nie odpierdalałem, jak to zwykle mam po mniejszych dawkach, wszystko pamiętam. Ale pusto było we łbie. Do domu wpadłem po 20 i czułem się jak struty. Położyłem się i ani zasnąć, ani wyciszyć się, takie dziwy. Doszedłem do siebie dopiero po 1:00 i do 3:00 siedziałem przy cpu. Potem poszedłem w kimę z włączonym światłem i radiem. Obudziłem się po 10:00 a tu zarówno radio jak i światło wyłączone, dodatkowo pilot od wieży grzecznie ułożony na biurku wraz z telem :-D A więc film się urwał, tylko że w trakcie snu. Test zakończony.
Uwaga! Użytkownik Schizool nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 376 / 10 / 0
banshee pisze:
w zdecydowanej większości
banshee pisze:
nie wolno nas wykorzystywac jak jestesmy po benzosach!
+1

A reszta niech na prawdę zluzuje, bo widzę, że nieźle nakręceni :nuts:
umieszsięwyluzować bez
narkotyków ?

"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
  • 1743 / 25 / 0
Post jest o klonach więc wracając do tego zastanawiam się ile wziąść na sen teraz...

Ogólnie dopadła mnie infekcja górnych dróg oddechowych, zjadłem Duomox 1mg, jakieś gówno ochronne do antybiotyku, rano 0,25mg alpra przed wizytą u lekarza i nie wiem czy 6 czy 8 mg żeby sie wyspać :blush:
Non omnis moriar.
  • 155 / 1 / 0

a jakby tak jesc sobie kloniki cale zycie
moj stary byly alkoholik zre klony od parunastu lat i jest obecnie wrakiem czlowieka zryta bania czesto na fazie klonowej (ale on potrafi zarzucic listek 2mg) slina mu z ust cieknie generalnie szkoda patrzec , niezle swinstwo ja to wrzucam tylko w razie jakis ultra zajazdow albo napadow lekowych po duzych dawkach psychodelikow w celach terapeutycznych . Kiedys wzialem 8mg clona bez tolerancji + 3 desperadosy , 3 dni robilem rozne rzeczy i nic praktycznie oprocz paru scenek nie pamietam , a wrocilem do domu na boso z podbitym okiem i startymi kolanami w dodtku poltuklem polowe talerzy jak sobie robilem obiad (wstaje nastepnego dnia spaghetti w lodowce , hmm skad sie tam wzielo? ) - chyba nigdy nie rozkmnie jak to jest ,ze przez 3 dni wykonywalem czynnosci chodizlem po ludziach nawet trafilem tramwaje m z przesiadka na drugi koniec Warszawy !!!! mimo tego iz nic nie pamietam , autopilot ????
zeby nie bylo teraz zarzucielm 2mg + piwko , ale to moj Pierwszy dzien od pol roku bez jarania wiec musze neistety cos zrobic zeby zasnac i oddalic depresyjne mysli , ale generalnie alko + klony to jest bajzel nei do opisania odpierdalasz najbardziej przypalowe niesamowite akcje i NIC nie pamietasz , do konca zycia sie nei dowiem kto mi podbil oko i gdzie zgubilem klapki - trauma %-D %-D %-D %-D Mysle ,ze po 1200mcg lsd bym nie mial takich akcji ....

jedno co jest fajne w klonach (rekreacyjnie , dzialnie terapeutyczne pomijam) to przelamywanie barier np damsko-meskich bez skropulow tylko co ci po tym ruchaniu ze tak powiem jak i tak nie bedziesz nic ztego pamietal :D
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2010 przez ITheWitchfinder, łącznie zmieniany 1 raz.
Higher and higher, through the cosmos we had tripped
Seeing stars turned inside out, we thought our minds had flipped
Colors swirling, sounds are drifting, thinking we were dead
The wizard turned and spoke to us and, this is what he said ....
  • 121 / / 0
twoj stary to pewnie bez powodu tych klonow nie zaczal brac, pewnie wtedy juz mial nierowno pod sufitem, w dodatko alkoholik, twoj stary se zycia przez klony nie zjebal tylko przez swoja glupote

pozdro dla twojego starego :retarded:
Każdy jest trochę dziwny, może oprócz ciebie i mnie, choć czasami jednak nie mam pewności co do ciebie.
Zablokowany
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.