Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 560 / 9 / 0
Dostaje ktoś z was klony, albo rolki na padaczkę na ryczałt? Jak tak to jakie ilości wam przepisują?
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 924 / 138 / 0
24 stycznia 2017Veramid pisze:
Jedzone jako mentosy zamiast jedzenia? Twój sposób na dietę?
Chcę się odchudzić bez wysiłku, dlatego pytam.
Zabiegana byłam, czasu nie miałam, a jak już kupiłam coś do jedzenia, to zazwyczaj oddawałam bezdomnym. Zresztą to był jeden z tych nieco bardziej specyficznych momentów mojego życia.
Ale dieta potem przeszła na coś innego, zdiagnozowano mi wręcz wyniszczenie organizmu, BMI poniżej normy, a wszystkie wyniki krwi w normie, mimo ze ledwo chodziłam i nie byłam w stanie sama jeść.
Poza dwoma wynikami, ale dziś byłam z tym u lekarza i powiedział, że mogłam mieć wtedy jakiś mały wirusik i że mega dziwi go, ze ja jedząc co jem, żyjąc jak żyje i w ciągu ostatniego roku co chwilę trafiając do szpitali/na detoks/przedawkowania, mam tak wzorcowe wyniki krwi, w tym funkcjonowanie wątroby, mocznik, kreatyninę i inne.

Ktoś pytał, jak można tyle jeść na dzień tj. 20x2mg. Normalnie. Dla mnie to nic dziwnego, ale wiem, że ludzi zmiata już po czwórce. Moja tolerka na wszystko jest bardzo dziwna, dlatego aktualnie dostaje dośc wysokie dawki leków (mam w domu pół mini apteki i zazwyczaj przy wybieraniu leków muszę zamawiać, bo nie mają tyle na stanie) po których funkcjonuję jak normalny człowiek, a jak dam komuś ze znajomych jeden z moich leków i to 1/2 to wyłącza ich z życia a 18h głębokiego snu.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 93 / 1 / 0
Wrzucam link do mojego pytania w dziale odstawki, gdyż pierwsza odpowiedź mnie załamała, a klonowicze prędzej udzielą rzetelnych informacji, o co bardzo proszę.

post2405922.html#p2405922
Uwaga! Użytkownik polityk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 560 / 9 / 0
Nie wiem dlaczego Cię załamała. Skoro chcesz się leczyć, a zakładam, że tak, bo napisałeś, że bierzesz Escilatopram. Jak wszyscy wiemy lek przeciwdepresyjny. Pytanie brzmi:
-dlaczego do leków z apteki(Escilatopram), chcesz dołożyć rc gówno nie wiadomego pochodzenia, którego na dodatek nie można dokładnie dawkować
-dlaczego nie kupisz Relanium lub Klorazepatu(Tranxen, Cloranxen) i nim nie odstawiasz Clonazepamu
Albo się leczysz antydepresantami, albo walisz rc gówno dla użytkowników, którym nie zależy na odstawianiu substancji tylko na spizganiu.
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 924 / 138 / 0
Bo prawda boli, gdy dalej chce się ćpać, Veramid.
  • 2951 / 248 / 0
Prawda zaczyna boleć gdy przestaje się cpać i pojawia się trzeźwość.
  • 924 / 138 / 0
^^Tur3k, gdzieś tam wyczytałam, że mam potwierdzić ile klonów zjadłeś w Sylwestra, czy tam w Święta. Otóż nie pamiętam, bo była to za wysoka ilość jak na wtedy na mój umysł i ja nie pamiętam, a Ty mi przypomnieć nie chcesz.
Ale dużo. Bardzo. I wódka. Dwa dni. Aloha!
  • 2951 / 248 / 0
W święta to paczka na dwie głowy poszła lekko, do tego inne benzo. W sylwka i parę dni po nim podobnie. W ciągu tygodnia z hakiem ojebaliśmy lekko ponad paczkę klona na łeb. I ja wszystko pamiętam. A nie wszystko chciałbym, ale to już inna kwestia i nie na ten temat.

A wóda z mety okazała się lepsza niż ta sklepowa, true story.
  • 93 / 1 / 0
27 stycznia 2017Veramid pisze:
Nie wiem dlaczego Cię załamała. Skoro chcesz się leczyć, a zakładam, że tak, bo napisałeś, że bierzesz Escilatopram. Jak wszyscy wiemy lek przeciwdepresyjny. Pytanie brzmi:
-dlaczego do leków z apteki(Escilatopram), chcesz dołożyć rc gówno nie wiadomego pochodzenia, którego na dodatek nie można dokładnie dawkować
-dlaczego nie kupisz Relanium lub Klorazepatu(Tranxen, Cloranxen) i nim nie odstawiasz Clonazepamu
Albo się leczysz antydepresantami, albo walisz rc gówno dla użytkowników, którym nie zależy na odstawianiu substancji tylko na spizganiu.
chcę odstawić benzo całkowicie, przeczytałem, że sie nada. jakby mi zależało na spizganiu to bym nie odstawiał clona :nuts: jeśli diazepam to udźwignie, to jak najbardziej może być, ale nie w dawce dwie paki na raz. i powtórzę pytanie o to czy kilka(naście) dni po odstawce clona może się on gryźć z ghb (chodzi o efekt padaczkowy).
Uwaga! Użytkownik polityk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 560 / 9 / 0
Nada się - nie nada, trochę fanaberia, bo to rc-ek.
Pewnie nie byłeś na szpitalnym detoksie od benzo. Nie mylić detoksu z odwykiem. Ja byłem dwa razy i tam najpierw zamieniają klona na relanium, a później zmniejszają dawkę. Trwa to do pięciu tygodni(minimum cztery) na tyle pozwala nasz kochany NFZ. Pewnie nawet nie myślałeś o szpitalu i terapii. Jestem nawet tego pewien, bo to odstrasza. Sama myśl, że mam się z tą substancją rozstać, raz na zawsze i żyć jest trudna. Czytałeś na pewno to:
http://benzo.org.uk/polman/index.htm
Też w to uwierzyłem, że sam, że stopniowo... Sam i stopniowo mogę zejść do 2- 4mg klona i na nich egzystować. Najdłużej byłem czysty 7miesięcy, odstawione cold turkey i było z tygodnia na tydzień tylko gorzej. Codziennie się czułem jak na potężnym kacu. Nie wiem jak długo już bierzesz- to jest pytanie klucz. Jeśli kilka lat to sam będziesz miał bardzo ciężko. Piszesz o GHB, które jest większym gównem od benzo. Znałem kolesia, który chwalił się tym, że odstawił bz przy pomocy gbla- też mi osiągnięcie. Zamienił stryjek siekierkę na kijek.
Zapytam z ciekawości po co chcesz brać GHB, skoro zależy Ci na odstawieniu BZ?
Zablokowany
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.