Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 12440 / 2419 / 0
kazik333 pisze:
ile wazy tabs 2mg i 0,5mg? bo dostalem na sztuki i chce sie upewnic czy to to
[ external image ]
Po działaniu nie poznasz? To na pewno klon.
  • 519 / 47 / 0
Do samedobretopy.Oczywiście że jest zajebistym wsparciem, ponieważ studzi emocje (a wiadomo że nerwy to najgorszy doradca).Można wtedy skoncentrować się w 100% na określonym planie i go realizować krok po kroku.Umarł Ci ktoś bliski? Wiesz jaka to trauma? Zyc i pracować dalej trzeba i nie ma że załamka.W takich chwilach dopiero zrozumiesz potencjał miętósków.Chyba że bierzesz żeby brać i mieć fazę to powodzenia życzę.
  • 1130 / 48 / 0
Waga tabletek o niczym nie swiadczy, bo w zaleznosci od uzytych wypelniaczy moze wyjsc to samo, a te ewidentnie moga sie nimi roznic - kolor, barwniki itd.
  • 438 / 18 / 0
@ up up każdy przechodzi w życiu przez problemy i dramaty, ale tylko jakiś procent ratuje się w takich chwilach klonami, większość radzi sobie bez tego. Nie muszę dopisywać, kto wychodzi lepiej bo to oczywiste.

i nie pisz mi tu o umieraniu bliskich, sytuacja taka nie powtarza się cyklicznie u nikogo więc nie zwalaj wjebki w klonazepam tym, że ciocia zmarła 5 lat temu ;-) Bo jednostkowa sytuacja jest owszem usprawiedliwiona, ale czy tak było w Twoim przypadku?

Dodam, że już lepiej mieć podejście "jem klona żeby się naćpać i zapić piwem" (choć też nie polecam), niż Twoje (jem, aby przejść przez problemy), odnosząc się do Twojej wypowiedzi.
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 519 / 47 / 0
Po co sobie utrudniać życie,po to jest chemia żeby pomóc.Problemów za mnie nie rozwiąże,ale pomoże zabrać się za nie.Nie znam Cię więc nie będę Cię oceniał.Pewne rzeczy trzeba przeżyć żeby zrozumieć.Prawda jest taka że wszystko jest dla ludzi ale myślących, to co mi pomaga, kogoś innego wpędzi na dno.Jak ktoś jest cienki psychicznie to nic mu nie pomoże,a wręcz przeciwnie.Pozdrawiam.
  • 438 / 18 / 0
A są ludzie mocni psychicznie biorący często klona, by sobie radzić z życiem?
Nie fatyguj się, pytanie retoryczne :-)

Kiedyś jak miałem posuchę z innymi zabawkami, pobawiłem się clonazepanem i śmiało można to podciągnąć pod tzw. bieda- fazę.
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 780 / 45 / 0
No i stało się po 2 miesiącach przerwy załatwiłem sobie pakę 2mg. I od rana poleciałem oczywiście ze wszystkim picie,palenie,scierwo,morfina. Jednak trzeba ostrożnie z nimi ale to większość już wie :)
  • 231 / 6 / 0
Od jakiegoś czasu dzieje się coś dziwnego mianowicie czy wezmę jeden czy cztery klony czuje się tak samo., Nie czuje działania klona, Co to kurwa ma być ? bo nie czaje tego. Zużyłem ok 40 opakowań. Alko też nic nie daje po prostu tak choćbym nic nie wziął, ktoś ma jakieś pomysły dlaczego tak jest ? :huh:
Btw. wiesiołek zbija ciśnienie i cholesterol. LECZNICZNA MARIHUNAE
  • 438 / 18 / 0
No pierwszy taki pomysł na chłopski łeb to tolerancja, ale mogę się mylić ;)
  • 231 / 6 / 0
Myślałem, ze to tolerancja ale jak wytłumaczyć to, ze wezmę jeden to jest to samo jakbym wziął kilka. Chyba powinny być jakieś efekty odstawienie i organizm powinien domagać się więcej niz jednej tabletki a tak nie jest. Chujnia i tyle. Klony najczęściej kruszę i wale sniffem. Raz jak piłem alko i klony były na stole to jak rano się obudziłem to się okazało, ze ojebalem pól blistra i poszedłem spać %-D ale to bylo dawno temu i wtedy jedna tabletka działała a teraz taka chujnia branie żeby brać dla efektu placebo. Jak żyć ? :-/
Btw. wiesiołek zbija ciśnienie i cholesterol. LECZNICZNA MARIHUNAE
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.