Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 240 / 4 / 0
Sam przeżyłem stan abstynencji od klonów... pisałem już o tym, szedłem sobie niewyspany (całą noc nie spałem) i nagle puff, drgawki, utrata przytomności, wybity bark :) Nie polecam. O depresji już nawet nie muszę wspominać.
  • 655 / 3 / 0
W temacie Ahanai polecam posty stare jak internet {H} userd'a jak odstawiał 1mg Xanaxu SR, które ciągnął od jakiegoś dziadka z apteki %-D
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 240 / 4 / 0
Ja byłem w ciągu miesiąc, więc i tak krótko jak na tak silne objawy.
  • 734 / 6 / 0
wiadomo benzo o dzialaniu przeciwdrgawkowym po odlozeniu moze spowodowa drgawki a nawet padaczke, to wasze zzdrowie walne se 2 mg w nosa, juz nie zarzucam pod jezyk nawet :D
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1709 / 11 / 0
No to lecimy Scierwiaz dzisiaj :diabolic: z tym, że ja na bromazepamie.
  • 1488 / 21 / 0
diazepam1992 pisze:
Jak sie tego pozbyc z organizmu?Czym to wyplukac?

Stężenie benzoidiazepin we krwi zmniejsza kofeina (wypij kilka kaw w ciągu dnia) albo Karbamazepina (o ile masz dostęp)
A co? Masz jakiś problem?
duldidaj pisze:
No to lecimy Scierwiaz dzisiaj :diabolic: z tym, że ja na bromazepamie.
To ja wrzucam Klona Panowie, siedzę z teściami, nuda. Może nam miną te święta szybciej ;)

Edit: 4 mg pod języczkiem już 20 minut temu, teraz popijam winko ;) Oj, będzie miło.
Łapie mnie skręt, nie mam dostępu do deksa (strasznie się go kiedyś bałem, ale teraz jakoś mam zajawkę na jakąkolwiek psychodelę, więc wiecie...) zatem dziś tylko klon i wino. Może później jakiegoś bronisława się wypije, kto wie? ;-)
  • 240 / 4 / 0
Łapie mnie skręt,

Jaki skręt? Opio walisz?

ari94 klonazepam to jedna z najsilniejszych benzodiazepin (jeśli nie najsilniejsza), w niskich dawkach działa jak każde inne benzo, mniej uspokajająco, najbardziej przeciwdrgawkowo (jest "najprzyjemniejszy fizycznie"). W większych nie daje pewności siebie. W większych (dla niektórych może to być nawet 2mg) dawkach zmienia cie w debila która gwałci starą babcię, obrabia sklep, porywa autobus i budzi się na wytrzeźwiałce albo w areszcie z totalną amnezją. Stary, jak nie czujesz się po nim pewny siebie, to kosmitą jesteś ;d
  • 734 / 6 / 0
No dokladnie klon ma moc moje najukochansz benzo nie chce tego robic ale jakbym mial dwa zycia jedno napewno bym cale przepil i przeklonowal :D inne benzo przy tym to jak jakies cukiereczki nawet ten lorafen jakis kozak jest chociaz calkiem fajnie komponuje sie z alko
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 240 / 4 / 0
Zależy co rozumiemy przez słowo "moc". Generalnie na szczycie benzodiazepin, mojej osobistej, stoi alprazolam: najkrótszy okres półtrwania, najmniejsze dawkowanie, największa cena (na czarnym rynku), moc równa klonazepamowi, dodatkowo mocniej uzależnia. Alpra działa według mnie lepiej od klonów, ale tak samo upierdala... w pewnym sensie są sobie równe... alpra ma mniejsze działanie przeciwdrgawkowe i amnestyczne od klona.
  • 734 / 6 / 0
ja mniej lubie alpre bo jadlbym co chwile krotko dziala a nie chce dorzucac klona moge raz dziennie, w dodatku nawet mnie nie zamula, pod koniec dnia moze robie sie senny, a nawet aktywizuje jest chec do wszystkiego, ale pamietam ze dla uzyskania podobnych efektow co klon musialem jesc 2 x wiecej afobamu , ale kazdy ma inaczej :)
Zablokowany
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).