ja to w pył rozkurwiam wręcz,rozgryzuję, i trzymam mielę tą ślinę z tą papką i nie wiem po prostu po jakim czasie to już się wchłonęło i mogę tą ślinę połknąć, żeby jak nawięcej się wchłonęło spod języka (szybko).
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
A co do cen to pewnie kwestia czasu....pani w aptece powiedziala ze juz w kazdej aptece tak bedzie....ale wedlug mnie puki miala stara cene powinna sprzedac mi po starej cenie tak jak z papierosami...puki oni nie kupia asortymentu drozej to musza sprzedawac po starej cenie a mnie w chuja zrobili i zakleili cene nowa...ale pewnie to kwestia czasu..powiem tak cena na moim leku to 6 zl..ale zamiast 12 za 2 paczki zaplacilem ponad 20...ale jak kupowalem leki SSRI np taki Depralin z esticalopramem to kupilem ze 25 zl max a niektorzy pisali ze wszedzie jest po 80 zl....wiec ciezko to wyjasnic :D moze cena zalezy od ilosci jaka zjadamy :D to niektorzy powinni mie znowu po 0 zl
I tu mam pytanie..czy ciezko dostac w PL Rivotril, a moze ktos to stosuje...chodzi mi o to ze jak lekaz wypisuje mi klony moze to tez mi wypisze.. :) narazie pytalem jednego mowi cos ze nie ma tego czy nie slyszal...ale pewnie byla by to duza oszczednosc bo tam conajmniej 80 a nawet 100 tablet...kiedys lekarz mowil ze da rade tylko trzeba zamawiac a mi sie nie chcialo czekac ;)....mam jeszcze pytanie czy da sie zbic czyms dzialanie klona...kawa raczej nic nie daje...dzisiaj zastosowalem preparat a jakas beta alanina czy cos plus guarana kofa i pare innych naturalnych rzeczy to jakos odrzylem
Scierwiaz pisze:I tu mam pytanie..czy ciezko dostac w PL Rivotril, a moze ktos to stosuje...chodzi mi o to ze jak lekaz wypisuje mi klony moze to tez mi wypisze.. :) narazie pytalem jednego mowi cos ze nie ma tego czy nie slyszal...ale pewnie byla by to duza oszczednosc bo tam conajmniej 80 a nawet 100 tablet...kiedys lekarz mowil ze da rade tylko trzeba zamawiac a mi sie nie chcialo czekac ;)
Dalej jest za piataka z hakiem na "X", a od stycznia na "P" czy tam 100% trzy zeta z hakiem, a nie za darmo.
Jak ktos juz kombinuje jak lepiej zazyc klona to znak, ze zazyl za duzo i mu sie nudzi...
Pod jezyk zalecam, w ktore miejsce?
W takie zeby w mowieniu nie przeszkadzal, ani niczego nie uciskal...
Dlaczego nie polykac?
Poniewaz prawdopodobnie u was takze tabletka pozostawia charakterystyczny posmak, nawet jak sie rozpusci/polkniecie zostanie ten posmak dopoki nie przepijecie.
Wiec jezeli jak ja trzymacie tabletki w listku, listek w pudelku, pudelko w szufladzie, a szuflade w domu...
To ryzyko dorzucenia spada praktycznie do zera - albo wychodzicie wiec nie ma jak dozucic, nawet ignorujac kapcia w ryju, albo jestescie w domu i zorientujecie sie, ze juz zarzucaliscie po posmaku albo po... godzinie.
Bo jezeli wszystko jest ok od 4h to znaczy, ze wzieliscie, jak nie to podkurwienie ogolne z bolem glowy okrutnym nakaze wziac tego klona, zanim padaczka nadejdzie.
Ja pilem na klony, tylko poza kleptomania drobna niczego glupiego ani po jednym ani po drugim nie robilem.
Nawet nie zdazylo mi sie dorzucanie na zerwanym filmie.
Klonazepam przewlekle jest dla ludzi eeh bez innej opcji.
Doraznie to jest na padaczke, bezsennosc, napiete miesnie i tego typu akcje. (wrzucam "do jednego worka" np. bezsennosc od spidu i bezsennosc-chorobe. Niewazne skad sie wzielo, klony pomoga)
Na dorazne uspokojenie jest alpra, na przewleke uspokojenie wiecej alpry.
Poza tym sa lzejsze benzosy, lepiej je potestowac, ja nie mialem okazji...
Mam nieopanowaną kleptomanię, ochotę na łażenie po dziwnych miejscach, dziwne wkręty robione przypadkowym ludziom, wreszcie akcje typu łażenie po chatach i zbieranie przeterminowanych leków na gadkę o akcji informacyjnej Naczelnej Izby Farmaceutycznej i Sanepidu... I chuj mnie wtedy obchodzi, że robię to w mieście, gdzie wielu może mnie rozpoznać (i rozpoznaje), że jak wpadnę z czymkolwiek to idę siedzieć... po prostu, myśl-realizacja, jeszcze głupsza myśl- realizacja. Potem połowy nie pamiętam, ale mam jakieś numery w telefonie, przypominają mi się twarze wielu osób z którymi rozmawiałem i różne takie... Ostatecznie moja stara przedstawia mi kto jej o czym to znów doniósł...
BelialGlow pisze:ilekroć zdarzy mi się wziąć klony w dawce większej niż 1-2mg uruchamiają mi się schematy, które rozjebały mi życie półtora roku temu.
Nie chodzi o dawkę, tylko o to, że jak pewną przekroczę (i połączę z alkoholem, choć w niewielkiej ilości) , to wyłazi ze mnie mr Hyde i nie dotyczy to tylko mnie zapewne (choć nie wątpię, że plasuję się w czołówce jeśli chodzi o odjeby i ich przykre konsekwencje)... O szczegółach swoich poczynań nie raz nawijałem w tym wątku, więc powtarzał nie będę, ciekaw jestem tylko co inni sądzą na temat demonicznych właściwości clonazepamu...
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/psychodeliki-medytacja-wplyw_0.jpg)
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania
Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/ministerstwo_spraw_wewnetrznych_hiszpanii.jpg)
Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach
Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/medmjaustralia.jpg)
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów
Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.