scalono - aire
zhuj - poszło bo za długo czekałem na odpowiedź i postanowiłem zostać królikiem doświadczalnym.
Opis eksperymentu:
Bunondol(x2) i Clonazepanum zostały skruszone na tzw. JEBANY PYŁ a następnie zalane ok 2,5 cm3 czystej, przegotowanej wody i dokładnie rozmieszane z tąże wyparzoną we wrzątku spinką do włosów. Całość została zaciągnięta do strzykawki 5iątki, nałożono igłę 0,45 mm i 16 mm długości i zestaw ten został załadowany w górną część dupala ( w mięsień któr znajduje się "na zewnątrz"). Poszukajcie w sieci gdzie powinno się dawać zastrzyki w dupę - to właśnie tam.
Efekty:
Ni chuja nie pamiętam :D. Pamiętam tylko, że skręciłem szluga i byłem po piwo, żeby podbić banię i dalej film jest kompletnie zerwany. Obudziłem się dzisiaj o 19 i nic nie wiem :p
wie, skąd diabeł wziął kopyta, albo czemu gasną zorze, umie słuchać Syren śpiewu,
strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
zna krainy,
gdzie nie znajdzie fałsz gościny.
14 czerwca 2013niebieski_arbuz pisze: mam zamiar zaladowac klona i bunondol w jednej pompie im. Rozpuscilem calosc po owczesnym skruszeniem na jebany pyl. Kolor wyszedl wody z mlekien. Ladowac to czy nie. Ma ktos jakies doswiadczenia. Bede dzwieczny za sprawna odpowiedz bo wszystko przygotowane juz czeka :-)
scalono - aire
zhuj - poszło bo za długo czekałem na odpowiedź i postanowiłem zostać królikiem doświadczalnym.
Opis eksperymentu:
Bunondol(x2) i Clonazepanum zostały skruszone na tzw. JEBANY PYŁ a następnie zalane ok 2,5 cm3 czystej, przegotowanej wody i dokładnie rozmieszane z tąże wyparzoną we wrzątku spinką do włosów. Całość została zaciągnięta do strzykawki 5iątki, nałożono igłę 0,45 mm i 16 mm długości i zestaw ten został załadowany w górną część dupala ( w mięsień któr znajduje się "na zewnątrz"). Poszukajcie w sieci gdzie powinno się dawać zastrzyki w dupę - to właśnie tam.
Efekty:
Ni chuja nie pamiętam :D. Pamiętam tylko, że skręciłem szluga i byłem po piwo, żeby podbić banię i dalej film jest kompletnie zerwany. Obudziłem się dzisiaj o 19 i nic nie wiem :p
Oczywiście mam rozumieć że nie robiłeś filtracji, tylko z cała masą wypełniaczy walnąłeś i.m. ?
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana
Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.