Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 646 / 69 / 0
Wie ktoś coś o dawkowaniu? próbował ktoś? Zachęciła mnie [i może po przeczytaniu tego nie tylko mnie] banalna synteza, która opiera sie na dodaniu chlorku tionylu do pseudoefedryny w proporcjach 1g/1.3[ml], bardzo długim mieszaniu i odparowaniu chlorku tionylu.
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 155 / 11 / 1
Spoiler:
Tu jest napisane że 5mg/kg ale ja bym dał więcej, jako że to są dawki bez wyczerpywania zapasu serotoniny. Uważaj z tym, podobnk neurotoksyna
  • 608 / 59 / 0
Ma ktoś jakiś link do syntezy? Z dokładnymi proporcjami?
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 120 / 6 / 0
Czy to jest to samo co para-chlorometamfetamina?
  • 9461 / 1855 / 2
Para-chlorometamph to 4chlorometamph.
To bedzie cos innego niz alfa-cma

@Surveilled zajrzyj...
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 6190 / 439 / 12
Pozycja alfa- to ta pozycja, która odróżnia fenetylaminę od amfetaminy – ta ostatnia to α-metylo-β-fenyloetyloamina. Liczymy od aminy – pierwszy węgiel przy aminie to alfa, drugi to beta, trzeci to gamma, itd..

Związek o nazwie wskazanej w tytule wygląda tak:
a-cma.GIF
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2992 / 1646 / 35
To w większej dawce neurotoksyna.
Jak to dawkowac aby nie zrobic sobie problemu?
Ale reakcja w miare prosta.
To chyba u mnie będzie tego lata latac bo amfetamina jest niezbyt czysta a metamfetamina w postaci kryształków piko nie bardzo bo łapią.
Prawdopodobnie srodek zyska popularność i tego boje sie chlor to chlor.
Ciekawe jak z efektem stymulacji bedzie slaby czy silny bo antydepresyjnie działać powinno.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.