poniżej załączam zdjęcie. mają jeszcze stary, Polfofski design opakowania, bez plomby. w środku dwa listki, małe, zielone drażetki.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
pozdrawiam.
jak mówiłem - jak przetestuję, to napiszę.
with regards, przodownik
widzę, że niewielu miało do czynienia z Elenium. jestem dumny, że mogłem wnieść coś od siebie w tym temacie.
na jedną dawkę brałem 20-30 mg, czyli dwie lub trzy drażetki. łącznie wziąłem w ten dzień chyba 60-80 mg. co miałem przetestować, to przetestowałem. resztę sobie zostawiam na pamiątkę. normalnie stosuję inne leki z tej grupy, ale chlordiazepoksyd był miłą odskocznią. mimo sporego doświadczenia z tą grupą leków odczułem pełne spektrum jego działania.
with regards, przodownik
produkują to nadal, ale opakowanie ma jeszcze stary styl wykonania. przypomina designem te stare, kwadratowe. zdziwiłem się, bo było naprawdę małe. teraz jak wiadomo Polfa robi wszystkie leki CNS na wzór klona, czyli duże, podłużne opakowanie z nieco zmienionym stylem wykonania oraz posiadające plombę zabezpieczającą.
with regards, przodownik
poniżej załączam fotkę zapasu. odbierając lek z apteki zdziwiłem się, bo tym razem wersja 25 mg jest w nowym opakowaniu, czyli tym podłużnym, co teraz Polfa robi z plombami. póki co ich nie otwieram, bo mam napoczętą paczkę 10 mg.
with regards, przodownik
po prostu byłem ciekaw działania chlordiazepoksydu i chciałem go spróbować. nie tylko spróbowałem, a nawet mi się spodobał profil jego działania. wszystko tu dokładnie opisałem. myślę, że jestem teraz jedyną osobą na forum, która to bierze, bo we wątku nikt się nie udziela. wiem, że trochę osób to jednak brało.
with regards, przodownik
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.