poniżej załączam zdjęcie. mają jeszcze stary, Polfofski design opakowania, bez plomby. w środku dwa listki, małe, zielone drażetki.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
pozdrawiam.
jak mówiłem - jak przetestuję, to napiszę.
with regards, przodownik
widzę, że niewielu miało do czynienia z Elenium. jestem dumny, że mogłem wnieść coś od siebie w tym temacie.
na jedną dawkę brałem 20-30 mg, czyli dwie lub trzy drażetki. łącznie wziąłem w ten dzień chyba 60-80 mg. co miałem przetestować, to przetestowałem. resztę sobie zostawiam na pamiątkę. normalnie stosuję inne leki z tej grupy, ale chlordiazepoksyd był miłą odskocznią. mimo sporego doświadczenia z tą grupą leków odczułem pełne spektrum jego działania.
with regards, przodownik
produkują to nadal, ale opakowanie ma jeszcze stary styl wykonania. przypomina designem te stare, kwadratowe. zdziwiłem się, bo było naprawdę małe. teraz jak wiadomo Polfa robi wszystkie leki CNS na wzór klona, czyli duże, podłużne opakowanie z nieco zmienionym stylem wykonania oraz posiadające plombę zabezpieczającą.
with regards, przodownik
poniżej załączam fotkę zapasu. odbierając lek z apteki zdziwiłem się, bo tym razem wersja 25 mg jest w nowym opakowaniu, czyli tym podłużnym, co teraz Polfa robi z plombami. póki co ich nie otwieram, bo mam napoczętą paczkę 10 mg.
with regards, przodownik
po prostu byłem ciekaw działania chlordiazepoksydu i chciałem go spróbować. nie tylko spróbowałem, a nawet mi się spodobał profil jego działania. wszystko tu dokładnie opisałem. myślę, że jestem teraz jedyną osobą na forum, która to bierze, bo we wątku nikt się nie udziela. wiem, że trochę osób to jednak brało.
with regards, przodownik
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana
Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.