CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
199
29%
2.Cos działa
136
20%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
110
16%
5.Nie wiem sam.
99
14%
6.Działa w miksach.
34
5%
7.Nie nic .
63
9%

Liczba głosów: 697

ODPOWIEDZ
  • 967 / 242 / 0
02 grudnia 2020DuckDuck pisze:
Olej cbd to pod język i tyle co możesz z nim robić ;)
Olej CBD jest świetny na wiele problemów związanych ze skórą co ważne też dla tych o podłożu autoimmunologicznym.Włączając zmorę
wielu ludzi czyli łuszczycę.
  • 65 / 10 / 0
Ktoś testował jakieś susze CBD w przystępnej cenie? Można na forum rozmawiać na temat producentów? Czy to raczej będzie traktowane jako reklama? Szukam jakiegoś suszu ale w normalnej cenie, nie interesują mnie te za 40-50pln/g. Jak narazie to tylko raz testowałem ale to jako wypełniacz/dodatek do normalnego suszu mj. Był to raczej noname kupowany na olx od prywatnej osoby, w opakowaniach zastępczych, że tak to nazwę.
  • 653 / 172 / 0
02 grudnia 2020visitorQ pisze:
30 listopada 2020RafalKoral pisze:
Olejek można pokropić na susz i dopiero taki wzmocniony susz pakujesz do wapka.
Nie, nie można. Jak nie wiesz to najlepiej nie pisz, chcesz narazić kogoś na utratę zdrowia?
W jaki sposób ktoś miałby przez to utracić zdrowie? %-D
  • 653 / 172 / 0
03 grudnia 2020Staniol pisze:
Ktoś testował jakieś susze CBD w przystępnej cenie? Można na forum rozmawiać na temat producentów? Czy to raczej będzie traktowane jako reklama? Szukam jakiegoś suszu ale w normalnej cenie, nie interesują mnie te za 40-50pln/g. Jak narazie to tylko raz testowałem ale to jako wypełniacz/dodatek do normalnego suszu mj. Był to raczej noname kupowany na olx od prywatnej osoby, w opakowaniach zastępczych, że tak to nazwę.
Wbijaj na Allegro i wybieraj do koloru do wyboru. Tam są prawie same dobre, ustaw sobie widełki cenowe i masz. Tylko czytaj dokładnie komentarze bo ludzie wszystko piszą i dokładnie wymieniają wady i zalety każdego suszu.
  • 2222 / 377 / 0
Przeglądałem właśnie tak i finalnie na nic się nie zdecydowałem. Nic mnie nie przekonało.
  • 142 / 6 / 0
Lepiej waporyzować tani susz 5-11% czy vapować olejki cbd do e papierosa np. Totem 900mg?
  • 757 / 140 / 0
03 grudnia 2020RafalKoral pisze:
Nie, nie można. Jak nie wiesz to najlepiej nie pisz, chcesz narazić kogoś na utratę zdrowia?
https://cbdremedium.pl/blog/cbd-remediu ... yzowac-cbd
  • 142 / 6 / 0
Wiem już że olejków konopnych się nie waporyzuje.
Ktoś jednak to robi xD
Komentarz w ocenach aukcji Allegro
OLEJEK KONOPNY CBD PRO 5% 500mg CERTYFIKOWANY
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 65 / 10 / 0
Ja mam już na oku pewne susze z KONOPNYSKLEP ale większość ma 3-5% cbd i nie wiem czy takie stężenie będzie dawać jakieś zadowalające efekty. Niektóre odmiany ciekawie wyglądają np. Mango, Vanilla, Amnesia czy Bubblegum. Jeszcze jedną opcje znalazłem ale to juz tak lokalnie z olx, tam susze CANNABIS SPOT niby 6.5% cbd, z wyglądu troszkę gorsze ale wiele tańsze (50-80pln 5g).
  • 967 / 242 / 0
03 grudnia 2020RafalKoral pisze:
Olejek CBD to FECO albo izolat rozpuszczony w oleju , najczęściej ( i dobrze ) w olejku z nasion konopi.Temperatura dymienia olejku konopnego to 165 C,dlatego też nie należy na nim smażyć.Inhalowanie się dymem z oleju raczej do zdrowych nie należy.

@Danaon
Albo ktoś jest głupi (czyli opinia pod aukcją jest prawdziwa ) albo ktoś jest bydlakiem ( właściciel aukcji z chciwości albo jakiś bezinteresowny miłośnik nagród Darwina ) i opinia to bait.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.