najlepszy klimat na polu namiotowym koło hacjendy, basenik, full wypas :D
rozwalił mnie motyw jak kolo chleje jabola i jednocześnie rozmawia :D
wiem że na te dni jest możliwość korzystania z alkoholu w miejscach publicznych ;)
mile wspominam ta impreze, choc kiedyś trza by się na nią trochę lepiej przygotować :D
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona :finger:
Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
klopas pisze:byłem 2 razy (2008 i 2009), mam 17lat i wlasnie tam pierwszy raz się najebauem![]()
Deathlover pisze:Właśnie tacy ludzie mnie tam wkurwiają. Nie jadą dla muzyki, nawet na zamek nie wchodzą, tylko siedzą i chlają na rynku, brudasy jebane. Wypierdalać na brudstock!klopas pisze:byłem 2 razy (2008 i 2009), mam 17lat i wlasnie tam pierwszy raz się najebauem![]()
az dziw mnie bierze ze przez 3lata takiego skilla w dragach zyskałem ^^
MajkiMajk pisze:O, bardzo fajna kapela to And One.Depeszów lubię, a to jest w podobnie miłym mi klimacie.
ja pierdolę, ja pierdolę!! można tam jechać tylko na jeden występ?
jak już zaliczyłem depechów, Wu tang clan i Madballa, to właśnie And One, And One mi jeszcze brakuje
wiem że zawsze było całość ok 160 a jeden wybrany dzień to ok 100, nie wiem jak teraz jest
Castle Party Bolkowo
Nie wiem co to to OZORE.
Szczerze powiedziawszy, jeżdżę bardziej z sentymentu, niż dla koncertów, bo skład CP tradycyjnie jest słaby i nie ma podskoku do naprawdę dużych imprez, jak WGT albo ML. WGT to dopiero jest festiwal, warto dołożyć trochę kasy i zaliczyć masę wartościowych koncertów
Minusem jest publika, która przyjeżdża na cykanie fotek, a nie koncerty, ale tacy byli na wszystkich gotyckich/dark independent festach, na jakich byłam. Kapele też czasem olewają polską publikę, vide, dla przykładu, ścięty set front242 2 lata temu. Organizacja też kuleje, dźwiękowcy naprawdę potrafią lecieć sobie w (delikatnie mówiąc) kulki.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.