Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
PS. Mieliście tak kiedyś, że nie możecie / macie problemy z przełykaniem śliny i ogólnie płynów, jedzenia? Miałem to samo po morfince ale nigdy po kodzie i DHC. Widze, że z BF ten sam problem
Tolerka mała.
Tylko bez pierodlenia że się nie opłaca itp. bo mam whuj $$$$ a poza tym im szybciej się bf mi skończy tym lepiej :P
cf-carfentanyl-przestroga-t51109.html
Swoją drogą analogi fentanylu to było coś pięknego w 2017.
A może fentanyl pomieszany z metamfetamina? Albo po prostu jakiś inny mix
"Rutyna to rzecz zgubna "
Jeden gram, albo nawet połowa byłaby tak samo śmiertelna jak ćwiartka albo jedna setna dla jednej osoby :P
Chociaż może chodziło o sam fentanyl bo info pochodzi z dokumentu vice
"Rutyna to rzecz zgubna "
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.