Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Ja nie mogłem spać całe noce mimo ze dostawalem tabletki na sen. Pojawil sie dziwny niepokoj ruchowy tj. musialem caly czas ruszac sie na lozku. Ale najgorsze to rzyganie chociaz ja czesto w czasie jakis dolegliwosci wymiotuje. Skonczylo sie tak ze wrocilem do domu i pierwsze co zrobilem to wzialem bupre. Teraz biore duzo mniej i planuje odstawic w warunkach domowych powoli...
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Rodzinę wkurwia? Nie do końca rozumiem, dla mnie to jakiś matrix żeby rodzina coś tam miała przeciw ćpaniu czegoś czy braniu jakichś leków. Chyba że jesteś od nich jakoś zależny albo robisz im tam jakiś syf przez uzależnienie to jeszcze rozumiem. Niestety ale rzucanie dla kogoś (czy w ogóle spowodowane przymusem bo np. nie ma hajsu) prędzej czy później się kończy powrotem do ćpania. Bo w końcu ten czynnik znika z życia i okazuje się że nie ma czegoś co nas powstrzymuje przed waleniem znowu. Dlatego trzeba to robić dla siebie, nie dla kogoś albo czegoś czego kiedyś zabraknie a my się obudzimy z ręką w nocniku.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie do końca rozumiem z czym masz taki wielki problem? Lepiej brać bupre nawet do końca życia i nie grzać odpału niż wyzerować się ze wszystkiego i za tydzień ładować hel albo maje i.v. Podejdź do tego jak do leczenia przewlekłej choroby jeśli nie jesteś w stanie bezpiecznie zmniejszać dawki.
Ludzie z nadciśnieniem biorą leki, ludzie z cukrzycą biorą leki chyba że przejdą na ścisłą dietę ale mało kto jest w stanie sobie odmówić wszystkiego. I tak samo jest z tobą. Jeśli czujesz że nie będziesz potrafił odmówić sobie browna, PST czy oxów to bierzesz buprenorfinę i tyle.
Sam się nakręcasz. Przestań sobie ryć tym głowę i podejdź do tego jak do leczenia choroby.
P.S.
I kup sobie słownik Języka Polskiego Poczytaj jakąś książkę Wzbogać się też emocjonalnie, to pomaga
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii
Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.
Europol rozbił siatkę handlarzy kokainą. Skonfiskowano ponad 7 ton narkotyków
Hiszpańskie służby rozbiły siatkę handlarzy narkotyków. Zatrzymano 22 osoby, które są podejrzane o hurtową dystrybucję kokainy na terenie Unii Europejskiej. Dochodzenie, koordynowane przez unijną agencję ds. współpracy organów ścigania (Europol), obejmowało Hiszpanię, Bułgarię, Kolumbię, Kostarykę i Panamę.
Polska prezydencja rozpoczyna prace horyzontalnej grupy ds. Narkotyków w Radzie Unii Europejskiej
Polska objęła przewodnictwo w Horyzontalnej Grupie ds. Narkotyków (HDG) w ramach prezydencji w Radzie Unii Europejskiej na pierwsze półrocze 2025 roku. Przewodniczącym HDG został podinsp. Michał Aleksandrowicz z Centralnego Biura Śledczego Policji, a jego zastępcą dr Artur Malczewski z Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom. Działania w ramach prezydencji to efekt wspólnej pracy Centralnego Biura Śledczego Policji oraz Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom.