Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 373 / 3 / 0
O.o 4gramy ponad... ;p 10x tyle co ja, a już w dawce 400 coś mg czasem zapominałem oddychać. Dziwnę, że po takich dawkach się nie udusiłeś .... hehe Kłóć to może nie tyle się boje ale z chemii jestem taką ciotą, że bałbym się zapodać sobie coś przygotowanego przeze mnie ;D
Rzeczy z ampułki domięśniowo to luz, dożylnie się boje że wtedy znikną u mnie wszelkie granice

Spróbuje 1 plaster na próbę może i sprawdze czy działa. No chyba, że nie zdobędę nawet 1 to trudno, po prostu 1 możliwy nałóg mniej ;p
O tym fentanylu czytałem jakiś czas temu i kojarze, że to strasznie mocne cholerstwo, aż strach mi to brać jeszcze z astmą (niby zaleczoną)
  • 523 / 2 / 0
A ja bym chętnie spróbował, gdybym miał dostęp ;-)
Obecnie jestem na takim systemie że miesiąc lub dwa na buprze, później poćpam kilka dni inne opio, i powrót na bupre. Bardzo wygodnie się tak funkcjonuje :-)
  • 69 / / 0
Cześć!

kodeina już mnie nie robi... Po 750 czuję się po prostu zaspokojony i to wszystko... Zero Euforii, jakaś lekka sedacja i to wszystko. Szkoda mi na to kasy powoli. Chciałbym spróbować z buprą i tu rodzi się moje pytanie: Czy da się na tym po fazować, czy tylko poleczyć skręty po opio? Z opiatów biorę tylko kodę(jestem na ciągu, dni już nie liczę) i ze 2 razy tramadol 300mg w miksie z kodą jakiś rok temu, w wakacje. Do tego jakieś benzo typu: alpra, klony, zolpidem, zopiclon... Jest sens się w to bawić i czerpać przyjemność, czy tylko na przetrwanie po opiatach?

POZDRAWIAM!
  • 133 / 2 / 0
No ja włąsnie mam sój debiut na buprze. 1/3 plastra 40mg trzymane pod językiem 2 godzinki i mnie bardzo fajnie porobiło. Ledwo wytrzymuje żeby nie zasnąc przed monitorem,mam fajny humorek i ogólnie pełen chill.kodeina robi mnie w dawce ok 600mg zadowalająco,a tramal w dawce ok 1g,1,5g retardów. Ale nie grzeje tak jak kodzia i nie ma tej euforii.JAk dla mnie w działaniu w teh chwili to bardzo przypomina mi tramal ale bez tej sztuczności....także jak dla mnie nie jest tak jak sporo ludzi mówi,że bupra nie nadaje się do fazowania.Jest całkiem mocno...dobrze siętym naćpałem tak de facto...ale dopije sobie browarka albo ściągnę kilak buchów mj,bo fazka jest lekko zamulająca...chyba że zasnę to sięnie będe przejmował bo jutro i tak będzie jeszcze działać (tak przynajmniej sądze).
Sorka jesli to malo zrozumiałe jest ale wiecie na haju cieżko obsługiwać mózg i mięśnie dłoni.
FeRu Raprodukcja

Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),

https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja

https://soundcloud.com/feru89
  • 373 / 3 / 0
Przepraszam czy ktoś mógłby napisać ile mg pod język ma wsadzić sobie osoba bez tolerki ?:) Robi mnie już 200-400mg tramadolu.
Nie mam sił czytać 180 stron (przeczytałem z 30) :P

Dawka 20mg wydaje mi się, że by mnie zabiła skoro w mocy jest bupra 40x mocniejsza od morfiny.
Czekam :)
  • 3175 / 366 / 0
Weź pod uwagę że żując wydobywasz jakieś 30% tego co jest nominalnie w plastrze. Wsadź z 5-6mg i zobacz czy się to usatysfakcjonuje.
  • 373 / 3 / 0
Blu pisze:
Weź pod uwagę że żując wydobywasz jakieś 30% tego co jest nominalnie w plastrze. Wsadź z 5-6mg i zobacz czy się to usatysfakcjonuje.

Boże jakie marnotractwo, aż mnie serce boli. Nie da się czegoś z tym zrobić żeby więcej wyrzuć ?:)
Ewentualnie przykleje bo ja to mam na ból no ale nie ma co liczyc wtedy pewnie na jakiś fajny stan rozluźnienia.... ;p
Prawda?
  • 3175 / 366 / 0
Coś tam poczujesz jak przykleisz ale na pewno mniej niż jakbyś żuł. Co do zwiększania wchłaniania to poczytaj watek, było o płukaniu ust ciepłą wodą albo o moczeniu plastra w spirytusie ale nie wiem na ile to jest skuteczne.
  • 1384 / 13 / 0
w kabel trza pizgać a nie naklejanki jakieś-co to kurwa kalkomania-czy prawdziwa narkomania %-D
Ja se jebne właśnie 10mg w kabel bo chodze jakiś podenerwowany-i ciśnienie mio na opio rośnie,a plaster się moczy w spirycie od rana,kto wie ostatnio ćpam opio tylko symboliczne ilości-może się ućpam nawet %-D
  • 1241 / 8 / 0
czy ktos bral bupre podczas leczenia escitalopramem (lexapro, cipralex) ? jesli tak please odezwij sie i napisz czy bupra na tym dzialala
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.