Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1342 / 48 / 0
bufedron podobny do mety? Srsly? :nuts:
SESH
  • 438 / 3 / 0
No chyba nie wątpisz w wyrocznię wikipedii? :old:
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
  • 1817 / 107 / 0
alfachem nigdy na oczy "metaamfetaminy" :-D (metamfetaminy) niewidzial,co dopiero mowiac o jej dzialaniu :-D .Nie no smiech na sali,buf ma sie tak do meth-y jak,nieprzebierajac w slownictwie trawa(taka z pola) do trawy (marihuany) :-D
  • 438 / 3 / 0
Eliot... ale wiesz.... w wikipedii tak napisali.... dla mnie to źródło wiedzy o świecie.
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

• 1817 / 107 / 0
alfachem rozumie,ale nie wierz w wszystko co wyskoczy z googla,buf nie ma startu do meth-y,zapamietaj to sobie :finger:
  • 149 / 2 / 0
buf kiedyś był dobry (2-3 lata temu?), to z nim mam najlepsze wspomnienia, chyba, działał w sposób delikatny, lekka przyjemna faza z pewnością siebie, wyszukaną gadką bez większego namysłu, nie było czuć mega ućpania, ale nastrój mocno podbity, czas szybko płynął, każdy plan, każde słowo możliwe do zrealizowania. Czysta dopaminka bez schiz i kardioakcji. No kurwa idealny był bufik, teraz jak czytam o bufie to tak jakbym czytał o chujowych sortach penta. No szkoda, to juz nie wroci, nawet nie chcę zamawiać, bo dostanę co innego. Chociaż zawsze jest dostępne 99,1% czystości potwierdzone.
  • 438 / 3 / 0
Wiem, o którym bufie mówisz. Też mam z nim wspomnienia. A to co jest teraz to są jakieś popłuczyny. Albo tamto było czym innym %-D

• 149 / 2 / 0
Magia ketonów
  • 43 / 1 / 0
Interesuje mnie wykrywalność substancji podobnych do bufedronu np. NEB na testach na amfetaminę. Czytam trochę i widzę ze to inne grupy związków ale mając na uwadze fałszywie pozytywne wyniki po spożyciu efedryny i np. to że w grupie beta-ketonów jest metkat który rozpada się na pochodne (czy tam samą efedrynę co daje wynik poz), a w samej grupie bk są butyrofenony do których należy neb prosiłbym o naprostowanie mnie bo jeśli dobrze rozumiem: "beta-ketony: Pochodne amfetamin, utlenione do ketonu w pozycji beta" będą dawały wynik fałszywie dodatni.
  • 606 / 8 / 0
jak fałszywie to jebał to pies, nieprawdaż?
no chyba że chodzi o testy w pracy/szkole, to wtedy masz problem bo różne ketony losowo są wykrywalne jako feta, meta a słyszałem i o koko. Słyszałem też że gościa zawinęli z mączką chleba świętojańskiego jako metą, więc testami się nie przejmuj o ile nie ważą na Twojej przyszłosci
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.