Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 75 / / 0
A jak wygląda u was kwestia dociągania? Ja od 22 zdążyłem spożyć 300mg (4x50mg i raz 100mg) chęć dociągania co najmniej tak duża jak w przypadku mefa z tym, że tak na prawdę niczym nie uzasadniona ponieważ stymulacja cały czas na dość wysokim poziomie. Na szczęście kiedy w worku już pusto nie ma praktycznie żadnego ciśnienia na więcej. Gorzej, że wtedy zazwyczaj człowiek chciałby się już chwilę przespać co przez jakieś 5, 6 godzin jest raczej niemożliwe. Jakieś sposoby na ograniczenie dociągania (poza treningiem silnej woli i nie posiadaniem zbyt dużej ilości bufa ;-) )?
  • 1233 / 12 / 0
Jest w bufie coś nieuchwytnego. Bo niby nie masz żadnych mocnych fajerwerków, żadnej eufori, jakiegoś dużego spida, ale jak zaczniesz z tym sesję to skończysz bez pustego wora. Ma swój urok.
  • 578 / 14 / 0
A jak z mocą uzależnienia? Tak jak w wypadku mefa czy lżej?
  • 1233 / 12 / 0
Bardzo ciekawe. Jak masz cały wór to nie spoczniesz dopóki nie weźmiesz wszystkiego. Wciąga strasznie.
Ale z drugiej strony jak go nie masz wcale to nie czujesz żadnej chęci.No może lekki dołek, ale przechodzi szybko. I dosyć łagodne dla organizmu. M-B biło mocniej serce i się trochę bardziej pocił.

EDIT
Zobacz tutaj: http://www.forum-dopalacze.com/bufedron ... t1027.html
Jego działanie polega na inhibicji wychwytu zwrotnego dopaminy. Częste jego nadużywanie prowadzi do paranoi i psychoz. Symptomy te zanikają dosyć szybko po odstawienu substancji.
Skutki nadużywania dosyć szybko znikają.
  • 16 / / 0
jest ciśnienie na kolejną kreskę?
  • 2775 / 39 / 0
To już zależy od jednostki, u niektórych nie ma go wcale lub jest bardzo małe. U mnie ciśnienie było zauważalne, ale nie było problemu z uspokojeniem go. Nie to co przy mefie %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1450 / 18 / 0
W moim przypadku presja była niepokojąco duża. Gdyby nie przyjście dupci to bym gieta ojebał już przy pierwszym eksperymencie :-( ^_^
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 326 / 3 / 0
Siemacie
Zastanawia mnie tak miękko jakie najbardziej heart-corowe dawki bufa przyjeliście w swoje ciało, chętnie też usłyszę o ciągach. Moja osobiście największa dawka nosem - 150 mg, oral - 200, miałem też z tygodniowy ciąg w którym korzystałem jak z kawy z 60mg pakietów. Spowiadając się tutaj dostajecie pełne rozgrzeszenie all inclusive z grzechów ćpuńczych. :*)

edit. nie każdy pewnie zczai ocb z tematem, lokomotiva jako pociąg -> pociąg do bufa :-p
edit2. przepraszam za ten wątek ale z powodu robienia tego co tygryski lubią najbardziej tymczasowo zmienił mi się osąd i ogólnie postrzeganie :-p
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2010 przez el borro, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 86 / 3 / 0
750mg w 9-10godzin sniffem
  • 2012 / 84 / 0
1g w 5h z metylonem i metedronem. Tak mnie zesztywnilo i napielo ze nie moglem sie browaru napic, malo se zębow butelką nie wyjebałem ;)
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.