Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 519 / 2 / 0
Radzę spróbować podania oralnego, zwiększa się stosunek "dobre samopoczucie/speed". Co prawda nigdy nie próbowałem amfetaminy, ale raz bufedron zadziałał na mnie wyjątkowo speedująco, tak jak wyobrażam sobie działanie amfy.
PS. różnica przy podaniu do-nosowym i oralnym jest o wiele większa niż myślałem. Działa jak 2 różne substancje.
PS2 a więc od aplikacji bufedronu oralnie(100mg)(ok 15) + 50mg po godzinie dalej czuję działanie, czyli jakieś 5h od drugiej dawki.
PS3 7h po aplikacji drogiej dawki działanie zeszło prawie całkowicie, samopoczucie dobre, brak chęci dorzucenia(ale to może dla tego że już nic nie mam).
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2010 przez Nananana, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 545 / 8 / 0
Wyczytałem na DF, że bufedron działa lepiej przy podaniu doustnym. Zmieszałem 100mg z sokiem z czarnej porzeczki i wypiłem powoli - już w połowie po ok. 30 min. zrobiło się dobrze a potem lepiej - z oralem strzał w 10 jak dla mnie. Lekka, niezobowiązująca euforia i stymulacja, dobre samopoczucie z tendencją do niezdrowego wędrowania myślami jak po amf ale bez nerwów/psychoz jak po MDPV. Trzymało 3-4 h potem pustka i ciśnienie na więcej - wrzuciłem zamiast tego 2,5 ml GBLa żeby się zchilloutować. Jako pobudzacz do pracy jest OK, wypada dużo gorzej niż MDPV, ale nie ryje tak bani, łatwiej się ogarnąć (chociaż zewnętrzne efekty są bardziej widoczne - powiększone źrenice + spadek temp., skurczony penis itp.). Innych zastosowań nie widzę. Na plus jeszcze brak szczękościsku/bruksizmu.
  • 519 / 2 / 0
Wyczytałem na DF, że bufedron działa lepiej przy podaniu doustnym.
Ja to na De-Efie napisałem %-D
  • 146 / / 0
Chciałbym dowiedzieć się jak wygląda podanie oralne bufedronu - spełnia swoją rolę?
Mam problem i podanie donosowe nie wchodzi w grę - zbyt szybko zaczyna działać, potrzebuję minimum 30 minut od przyjęcia do rozpoczęcia działania.
Dodam, że moja tolerancja na bufa jest ogromna (tolerancja krzyżowa innych beta-ketonów + któryś dzień z kolei na bufie) - tak jak dawkowanie wg FAQ murti-binga to
Dawkowanie:
Słabo 10-20 mg
Średnio 25-40mg
Moco 50-60mg
Bardzo mocno 60mg +
Dla mnie 130 mg nosem jest dawką między średnią a mocną
  • 981 / 6 / 0
u aminowych pojawił się bufik w kapsułkach pod nazwa Formula B na cześć naszego kierowcy wyścigowego który podobno wygrał wyścig będąc pod jego wpływem :-)
  • 75 / / 0
dziwna sprawa bo kapsułki sugerują trochę podanie oralne co w przypadku bufa sprawdza się dość słabo. i dodatkowo cena strasznie wysoka w porównaniu z 1g u nich (swoją drogą ciekawe dlaczego nie ma aktualnie normalnie bufa do zakupu w gramach).
  • 481 / 4 / 0
a kto powiedział ze Bufon oralnie to nie za bardzo przepraszam?
  • 56 / / 0
według moich badań snif lepiej działa niż oral ale wyniki u różnych osób mogą być inne
  • 545 / 8 / 0
wg. moich badań oral działa dużo lepiej niż sniff
ale chuj z tym, po trzech podejściach wróciłem do MDPV :heart:
  • 1233 / 11 / 0
Murti-Bing też preferuje orala. Jest jakoś milej ;-) Do sniffa to ma strasznie małe kreski, nawet nie czuje żadnego spływu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).