Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1167 / 13 / 0
TommyHilfiger7 pisze:
Uszanowanie...

Jako, że przeczytałem cały wątek a jednoznaczna odpowiedź nie padła więc zapytam:

Jak z libido oraz sprawnością sexualną przy aplikowaniu bufedronu...?? Mam nową, wymagającą panią, której na co dzień potrafię 2 - 3x zaspokoić "pragnienia", lecz nie chciałbym mieć po aplikacji "małego" problemu... ;-) Zaznaczam, że na jeden raz nie zamierzam przyjmować więcej jak 30mg...

Z góry dzięki za kompetentne info i odpowiedzi...

Pozdro
W moim przypadku jest tak że po ilości od 20 do 50 mg wacuś jest mały ale szybko się budzi do akcji. Jak już stoi to może dłużej niż zwykle :) :diabolic:
  • 2334 / 9 / 0
http://pl.wikipedia.org/wiki/Sildenafil
Dla tych wszystkich, którzy mają problemy ze wzwodem na stymulantach. Nie trzeba recepty. Nie trudno znaleźć w internecie. Jak chcesz uprawiać seks na bufedronie to dodaj do niego giebla. Taka mała rada od wujka blablaba ; >
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 234 / 7 / 0
Nie jestem zadowolony z działania...
Najczęściej opisywanymi efektami są:
- znaczna poprawa samopoczucie, a u niektórych euforia
- zwiększona koncentracja, czujność i motywacja
- słowotok
- zwiększenia empatii i poczucia bliskości
- stymulacja fizyczna i psychiczna
- zniesienie uczucia snu i głodu
- rozszerzone źrenice
- przyspieszona akcja serca i oddech.
Z powyższych doznań nie poczułem dosłownie nic, może tylko lekko podwyższone ciśnienie tętnicze...

Robiłem się już w pracy z wolna senny, i nie dosyć, że ok. 30mg bufa nie zniosło tego uczucia, to co więcej - pogłębiło je... Po ok. 35-40min od pierwszego przyjęcia poszedłem znów do toalety na kolejną aplikację - tym razem nasypałem ok. 50-60mg... Aplikacja cały czas do nosowa... Znów fiasko i rozczarowanie... Wobec tego po kolejnej godzinie zdecydowałem się przyjąć 100mg tyle, że oralnie... Efektów - brak...

W chwili obecnej (ok. 2godz. od ostatniej aplikacji), odczuwam jedynie delikatny szczękościsk łatwy do kontrolowania, zero jakiejkolwiek wzmożonej nad-aktywności psycho-motorycznej, koncentracji...

Po dawkach jakie przyjmowałem czułem tylko coś na wzór "loadu" ketonów (kto ładował metylon, mefedron, butylon - ten wie), coś jakby zaraz się miało załączyć i odpalić z delikatnym ciśnieniem na powieki (przymykanie), ale na tym koniec... Nic nie odpaliło prócz mego gniewu...

Spróbuję jeszcze jutro, ale nie liczę na cuda...

Pozdro...

EDIT - Nawet mi się penis nie skurczył ;-)
(sort z Austrii)
  • 27 / / 0
Wczoraj dostałem paczkę z bardzo znanego sklepiku polskiego Rc jako że nigdy nie miałem doczynienia z czystym bufedronem a czytałem na jego temat bardzo dużo co się okazało że zamiast ponoć białego proszku mam brązowy lekko mokrawy o kwaśnym zapachu. I pytanie do zaawansowanych kolekcjonerów ten sort może być lipny czy mniej oczyszczony i czy działanie bedzie takie samo ...?
Narazie go samego nie próbowałem bo chcę zmiksować z Mopp wiec wole sie dowiedzieć zęby nie wyrzucić do kosza całego mixu
  • 1167 / 13 / 0
Pewnie pachnie octem? Ten sklep o którym mówisz nie sprzedał mi jeszcze nigdy białego buffa zawsze mają taki sam. Nie próbowałem białego ale ten śmierdzący też dobrze działa ;]

@TommyHilfiger7: Z moich spostrzeżeń nie na każdego działa buff. Na starych mefedronowców potrzebne są dawki 100mg +
  • 27 / / 0
Śmierdzi śmierdzi Octem:P no dlatego że ma dobrą opinię wątpię czy by lipę sprzedawali ale lepiej się upewnić :))
  • 809 / 15 / 0
Czy bufedron bardzo powiększa źrenice? Dziś muszę wyglądać na trzeźwego i nie wiem czy jest sens wrzucać czy nie.

Pozdrawiam w ten piątkowy poranek
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 16 / / 0
He, he, syndrom za wcześnie rozpoczętego weekendu? :]
Mam właśnie to samo i wspomagam się w pracy bufikiem, jak na razie idealnie - źrenice w normie, żadnych innych nieporządnych efektów nie zauważam.
I'm not new here, I just needed to be a little bit more anonymous...
  • 6154 / 431 / 12
eis pisze:
Czy bufedron bardzo powiększa źrenice? Dziś muszę wyglądać na trzeźwego i nie wiem czy jest sens wrzucać czy nie.

Pozdrawiam w ten piątkowy poranek
Niewiele, w moim przypadku zwykle bylo to niezauwazalne.
  • 809 / 15 / 0
Śmiało mogę napisać, że bufedron jest idealnym ketonem na imprezy; na całą noc wystarczyło mi niecałe 2 g
Dawki 50 do 100 mg donosowo na mnie nie działały, zaczęło się od 120-150 i takie były przez cały czas. Brakuje tego wejścia, pierdolnięcia ale jest ok. Przy snifie lekko piekł mnie nos. Początkowo miły, nienarzucający się spid, brak jakiejkolwiek euforii. Chęć do rozmowy i czerpanie wielkiej przyjemność z jej prowadzenia. Rozmowy z sensem, nie to co po mefedronie (hehehe, pierdolenie bez sensu, byłeby gadać). Przy kolejnej dawce spid znikł, pozostał miły czill i rozleniwienie, co było i ciekawe i fajne.

Zejście? Nie odczuwalne, cały czas trzymał mnie dobry humor. Ciekawe jest to, że gdy miałem pełen worek to chęć dociągania była duża i co chwilę dorzucałem; gdy worek się skończył to nie miałem żadnej chęci dojebania więcej, po prostu skończyło się. Po mefedronie było to niemożliwe; nawet za pierwszym razem.
Ostatni węgorz poszedł po 4 rano. Po powrocie do domu koło 9 źrenice miałem wciąż duże, serce też biło szybciej. Wypiłem herbate i zasnąłem, co mnie zdziwiło. Po 15 minut obracania się w lewo i prawo po prostu bez żadnych wspomagaczy zasnąłem ;)

Na imprezy - ideał
Żeby napierdalać w ciągach - nie dla mnie

Ogólnie ciekawa i miła substancja
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.