Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 115 / 1 / 0
Ja właśnie ich ten sort próbowałem ostatnio. Mi się podobało. Grazie!!
Żeby moja żona wiedziała co to zjeba po wcinaniu sprzętu przez 5 dni to by zamknęła swoją buźkę raz na zawsze. Temat chandry minąłby bezpowrotnie...
  • 1009 / 42 / 0
alfachem pisze:
Może zamawiałeś z tego sklepu, który często myli się przy wysyłaniu substancji?
Dokładnie
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 130 / 3 / 0
mam sampla od /cut/, ile polecacie tego zarzucic? i oral czy sniff lepiej wypada?

ZAKAZ GADANIA O SPRZEDAWCACH POZA DZIAŁEM DO TEGO WYZNACZONYM NASTĘPNYM RAZEM WARNA DAM NLZ
  • 4894 / 853 / 0
Wybacz pomylilem z Etylobufedronem, nie wiem jak to sie dawkuje bo nigdy tego nie bralem ale chyba podobnie no i zalezy od sortu moze zacznij od 50mg max 100mg sorry za wprowadzenie w blad..
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 3 / 0
@serotoninowy buf mam takie samo dawkowanie na początku ;)
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
  • 4894 / 853 / 0
No wiesz spoko ale ja tego nie wiedzialem pomylilem poprostu z NEBem... A gdyby mial inne dawkowanie np jak MDPV choc wiem ze takiego nie ma to bym goscia ladnie zalatwil jakby przypierdolil 150mg huehue :D dlatego szybko napisalem ze sie pomylilem nie chce siac dezinformacji na forum skoro czegos nie wiem ;)
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 3 / 0
I słusznie. Napisałem tylko, żebyś właśnie się nie obawiał ;)
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
  • 116 / 18 / 0
Ogarnąłem bufa, szukałem czegoś najbardziej podobnego do fety, po której mój mózg dostawał +100 do mądrości i kreatywności. Zrobiłem próbę uczuleniową, po 2 godzinach bez reakcji zarzuciłem 30 mg, by po 40 minutach stwierdzić, że słabo i dorzuciłem 40. I stymulacja była, łeb ładnie pracował, choć nie tak szybko jak po fecie, brak wielkich oczu i innych zdradzających mój stan symptomów i praktycznie znikome uczucie ogólniej przyjemności. Chyba znalazłem to, czego szukałem. Tylko po drugim dociągnięciu po ok. 10 minutach serce jakby troche spanikowało i biło bardzo mocno jakby chciało wyskoczyć, ale to może przez 3-4 minuty, potem lajcik :)

Jest ktoś w stanie określić jak szybko rośnie przy bufie tolerka? Jakie odstępy i ilości robić, aby dawka była w miarę ciągle taka sama?
  • 64 / 4 / 0
Ten bufedron-
gruuuuuuba porazka.
Ani poprawy samopoczucia ani checi działania.
"Hardcor w duszy

W bani Meksyk"
  • 374 / 14 / 0
pusta stymulacja jedynie.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.