Generalnie pytałem, bo to będzie "baza" moich pestek na przyszły sezon. Może do tego czasu jeszcze coś "wpadnie", lub kupię jakiegoś w miarę sprawdzonego sezona i automata.
Byłem dziś na swoim spocie. Zmienił się nie do poznania i zrobił jeszcze bardziej niedostępny (choć znalazłem przejście suchą nogą przy niskim stanie wody - jeśli się umie daleko skakać :)). Znalazłem nawet kilka gadżetów pouprawowych - aż się łezka w oku zakręciła z sentymentu ; ) Serio - uwielbiam tą "robotę".
Niemniej oglądam liczę że może za jakiś czas trochę ziemi nabędę albo okażą się inne spoty albo sytuacja w tym kraju drgni jeśli chodzi o legalne uprawy nie mniej kurwa od jakiegos czasu taktyczny janek i kibicuje takim organiczkowskim inicjatywom.
Jakby co to jest tylko licentia poetica.
Dzięki : ) Ciężka praca to była 2 poprzednie sezony, gdzie musiałem biegać po jakiś łąkach obładowany jak wół butelkami z wodą i nawozami. Krew, pot i łzy - a na koniec "nagroda" od losu w postaci straty krzaków.
Ta uprawa była bardzo lajtowa w porównaniu do tamtych.
Miałem też więcej czasu i zrobiłem fotorelację od A do Z właściwie dzień po dni. Brakuje może 4-5 dni.
Zapowiadałem, że coś takiego urządzę i słowa dotrzymałem : )
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.