Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
to co sprzedają i będą sprzedawać to struktury oparte na piprydynie czyli cały wachlarz mniej lub bardziej działających fentanyli + perełki budowy u-44770 czy PEPPP
11 marca 2018bloodgod pisze: Nie wiem jak to wygląda u was, ale mi po parudniowym ciągu buca słabo staje i w ogóle nie mogę dojść :-/ . Wcześniej jechałem dwa lata na kaodzie i nie miałem tak poważnych problemów, co najwyżej dłużej się uruchamiał i strzelał po dłuższej zabawie .
PS nie znam dawki ani drogi podania ale wiem że robiła to doświadczona osoba pochowana a ten weekend, udzielała się na forum wiecej info coming soon
11 marca 2018bloodgod pisze: Nie wiem jak to wygląda u was, ale mi po parudniowym ciągu buca słabo staje i w ogóle nie mogę dojść :-/ . Wcześniej jechałem dwa lata na kaodzie i nie miałem tak poważnych problemów, co najwyżej dłużej się uruchamiał i strzelał po dłuższej zabawie .
Mam pisać coś więcej? Mam ogromne doświadczenie w opio i nigdy przenigdy nie spotkałem tak łatwej do przedawkowania substancji. Może to ta słynna już "kumulacja" BUTa w organiźmie. (rano "trochę", wieczorem "trochę", a o piątej rano umieranko). Tak czy siak to nie jest Ulka, która była mega aktywna, ale poniekąd bezpieczna. To już jest bardziej trucizna niż opiat. No ale jak to mówią stare wraki, skoro było zatrzymanie oddechu, to znaczy, że klepie. Uważajcie na siebie, to nie są żarty.
Plus kumulacja w organizmie, okres półtrwania wynosi 40h. (Niezweryfikowana informacja)
Mogłyby się te kurwy ogarnąć z tymi Opioidami i gonić coś porządnego, bo póki co krzywdzą tylko rynek RC i ściągają coraz większą uwagę
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.