Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 438 / 6 / 0
Bromazepam - i jedziesz w miejscu ! %-D
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 648 / 1 / 0
Witajcie.

Do rąk wpadł mi Lexotan. Nigdy nie miałam okazji bawić się za dużo w benzodiazepiny. Co się z tym wiąże, nie mam żadnej tolerancji na nie. Chcę do tego dołączyć Tramadol. Bromazepam łykać przed Tramadolem czy po? Ile na początek, tak bym zapamiętała cokolwiek i żeby mnie nie poskładało od razu spać? I czy ktokolwiek próbował takiego połączenia? Z góry dzięki za info.
  • 1599 / 47 / 0
Shuudan pisze:
Witajcie.

Do rąk wpadł mi Lexotan. Nigdy nie miałam okazji bawić się za dużo w benzodiazepiny. Co się z tym wiąże, nie mam żadnej tolerancji na nie. Chcę do tego dołączyć Tramadol. Bromazepam łykać przed Tramadolem czy po? Ile na początek, tak bym zapamiętała cokolwiek i żeby mnie nie poskładało od razu spać? I czy ktokolwiek próbował takiego połączenia? Z góry dzięki za info.
Ja bym ci polecił na początek 3 mg pamiętam jak pierwszy raz próbowałem bromazepamu to miałem tolerancje na benzodiazepiny to 3 mg zadziałało miałem po 3 mg lekką euforię.
  • 648 / 1 / 0
Spoko, bajka. A ktoś wie jak z tym Tramadolem? Może ktoś jakimś linkiem rzuci?
  • 438 / 6 / 0
W temacie początkujacych Trampkarzy :

http://talk.hyperreal.info/tramal-pierw ... 20897.html

Benzo są spoko do tramadolu i generalnie podwyższają próg drgawkowy, które mogą wystąpić po przesadzeniu z tramalem.

W temacie Bromazepamu jem Sedam " Trójeczki" ale one słabieńkie jak tic-taci mają tylko 3 "kalorie " %-D

Ja na wieczorne siedzenie przy lapku lubię podjadać 3-4-6 sztuk tj . 9-18mg . Koniecznie zwróć uwage na dawkowanie na opakowaniu czy są to tabletki per 3 or 6 mg. W związku z tym nie sugeruj się moim dawkowaniem bo ważę 95 kg.

Na początek 3-6 mg z piwkiem czy trampkiem i jest lekko i błogo .
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 952 / 3 / 0
benzo nie maja wplywu na wage tylko zaleza od receptorow jakie kto ma i czy ma wyrobione, widzialem sloni po 90 kg co padali na ziemie i mimo trepow na jape nie mogli wstac po 3 godzinach :) po dosc malych dawkach :)
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 648 / 1 / 0
Wczoraj zarzuciłam bez trampka 3 mg. Czekałam 3h i nic, może poza lekką euforią, ale to pewnie placebo. Potem dorzuciłam jeszcze trzy i dalej nic. Skończyło się na 12 mg na pierwszy raz. Ważę 54 kg i szczerze powiem, że porobiło minie słabiuteńko.
: < ktoś może wie jaka tego jest przyczyna? Dodam, że wczoraj byłam na zejściu z dxm, ale trochę minęło od rana i wzięłam benzo dopiero wieczorkiem, mimo to jednak nic specjalnego się nie zadziało. :( Muza jakaś chillowa też nic nie zdziałała, aż w końcu ok. godziny 1 w nocy zasnęłam i tyle z tego było.
  • 510 / 14 / 0
Czego oczekujesz od tej diazepiny?
Pytam szczerze, jest to dość szczególna grupa — charakteryzuje się raczej nienatarczywą prospołecznością i wyhamowaniem lęków. (w przypadku bromazepamu)

Wielu startujących ma podobne do Twoich wrażenia, co kończy się dokładaniem do pieca coraz większych ilości, by ostatecznie nazajutrz stwierdzić, z wielkim zdziwieniem, że minął dzień %-D.

Spróbuj wziąć 3/6mg i wyjść załatwić jakieś nieprzyjemne sprawy. To główny sens łykania benzo.
Powyższy post jest subiektywnym spostrzeżeniem z doświadczeń sennych usera.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
  • 648 / 1 / 0
Głównie oczekiwałam połączenia tego z Tramadolem i chciałam sprawdzić jak to działa. I zdecydowania czy warto sobie tym głowę zawracać, a że nikt nie daje mi jasnej odpowiedzi czy warto to mieszać, to musiałam sprawdzić jak to działa solowo. : <
  • 510 / 14 / 0
Sens łączenia z tramalem jest na płaszczyźnie przeciwdrgawkowej ;).
Łykając benzo niwelujesz problem obniżonego progu drgawkowego.

Bromazepam nie jest na tyle silny, by wnieść coś od siebie, ale to może potwierdzi / zaprzeczy kto inny.
Powyższy post jest subiektywnym spostrzeżeniem z doświadczeń sennych usera.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.