Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 179 / 3 / 0
Szkoda że broma dostałem jak już byłem po mocniejszych benzo, ale jak nie ma nic innego to dobre i to. Nie zamula przy dużych dawkach, działa prospołecznie i poprawia sprawność umysłowa (tak jest na ulotce).
  • 13 / / 0
Przy prawie zerowej tolerce (1mg alpra, 15 diaz) dzisiaj debiut 7x1,5mg broma (okraszone browarem i podpalane ziołem) nie za mocno porobiło. Indica na alprze lepiej smakuje, euforyzuje i jednocześnie wbija głęboko w fotel. Tym bardziej jeśli jest się na SSRI. Na bromie póki co nic specjalnego. Następny raz pójdzie 15mg. Może coś się da więcej wyciągnąć z mixu brom-mj.
"turn the lights off, turn the volume to the edge of subliminal, and relax & tune into the vibe of the Earth..."
  • 204 / 6 / 0
Czy przy braniu cloranxenu przez miesiac w dawce 25mg/dzien poczuje 6mg broma?
  • 420 / 2 / 0
Jesli poczujesz to słabo, jednak ten miesiac na cloranxenie zrobil swoje a bromazepam to tez jedno ze slabszych benzo. Probowalbym raczej 12-15 mg.
  • 2518 / 27 / 0
Ile organizmów tyle działań.

Cloranxen to bardzo słabiutkie benzo i biorąc je w takiej ilości, przez taki okres czasu nie wyrobisz sobie od razu super-hiper tolerki. Tym bardziej, że tolerancja krzyżowa na benzodiazepiny przynajmniej w moim przypadku zachodzi słabiutko.

Według mnie bromazepam to jedyna benzodiazepina, po której czuję euforię, nawet w dawce leczniczej. Brałem w różnych konfiguracjach i miksach. Bez tolerancji i z taką tolerancją, gdzie 10mg klona, czy alprazolamu wprawiało mnie w lekkie rozluźnienie, to bromazepam zawsze działał jak powinien. Gdyby nie ta cena, to była by to moja najlepsza benzodiazepina. Także wal śmiało ile tam masz, napewno coś poczujesz, a jak się wahasz to chętnie wymienię na 2mg klona :-D ;-)

Edit: Mam pytanie na które oczekuję w miarę szybkiej odpowiedzi. Ile kosztuje 6mg Lexotanu, albo Sedamu. Ceny oczywiście w przybliżeniu, bo w internecie nie mogę znaleźć. Z góry dzięki za odpowiedź.
  • 886 / 9 / 0
  • 52 / 1 / 0
Czy może mi ktoś powiedzieć jaki jest wskaźnik "mocy" alpra do broma??
Tzn ile mg broma odpowiada 1mg alpra. Tak ogólnie, bo zapewne zaraz mnie się ktoś zapyta czy pod względem nasennym, uspokającym , przeciwlękowym itp %-D
Dzięki z góry ;-)
  • 1743 / 25 / 0
Ja bym tak stawiał 1mg alpry = ok. 9mg broma, ale zależy, bo jak prędzej waliłeś alpry dużo teraz brom to i po 12 i wyżej nie poczujesz tego samego co po Zomku jedyneczce ;-)
  • 268 / 6 / 0
Przygodę z Benzo zaczęłem z broma (lexotanil). po zachwalaniu alpra zawiodlem sie, klony na mnie słabo dIalaja. Rolki Sa ok ale i tak bromazepam je przebija, o lora Mozna zapomnieć, amnezję i ogólnie za brutalnie wchodZi, Tetrazepam tez miły ale po broma i valium. Lexotanil, to jedna z najczęściej przepisywanych benzo w Niemczech
  • 52 / 1 / 0
nutella-cole pisze:
Ja bym tak stawiał 1mg alpry = ok. 9mg broma, ale zależy, bo jak prędzej waliłeś alpry dużo teraz brom to i po 12 i wyżej nie poczujesz tego samego co po Zomku jedyneczce ;-)
Właśnie wcześniej brałem broma w leczniczych dawkach 3-6mg , to wybiore teraz alproxa 1mg , chociaż cięzki wybór bo brom to naprawde fajne benzo nie zamula przynajmniej mnie. Dzięki za odp :cheesy:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."