Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 2890 / 1582 / 34
Mam kilka na oku i czekam az wejdą na rynek ; sam Bromantan jest rewelacyjny.Zdecydowanie jednak sa modyfikacje aktywne czekam az bede w ofercie dostepne wiedziałam,ze Bromantan spodoba sie wielu osobą.
zanthoxylum acanthopodium orginalny z dziko rosnących roślin z północnej Sumatry z wysiewu nasion ale przez ptaki nie jakiegoś tam wypalania odrostów czy nasion preparowanych przez ludzi.
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
  • 3049 / 845 / 5
No cóż, to czekam i ja. Wrzucisz jakąś listę jak będą dostępne albo coś takiego? Szukałem wczoraj co to by mogło być ale nie znalazłem %-D
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 2890 / 1582 / 34
Różnice między bromantanem, a typowymi stymulantami:

wpływa na wzrost syntezy dopaminy, gdzie inne korzystają tylko ze zgromadzonych już jej zapasów, hamując wychwyt zwrotny lub przyspieszając uwalnianie do synaps,
nie powoduje rozdrażnienia, a nawet hamuje lęki,
działanie bromantanu w większości przypadków jest dłuższe i bardziej stabilne,
nie powoduje uzależnienia, rzadko występują skutki uboczne, raczej nie buduje tolerancji,
spełnia definicję leku nootropowego,
ma działanie adaptogenne.

Źródło:
https://grananerwach.pl/bromantan-wyjat ... iwlekowym/
P.s
Niby w tym tygodniu ma byc ewentualnie po wakacjach.
zanthoxylum acanthopodium orginalny z dziko rosnących roślin z północnej Sumatry z wysiewu nasion ale przez ptaki nie jakiegoś tam wypalania odrostów czy nasion preparowanych przez ludzi.
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
  • 75 / 22 / 0
Po przerobieniu paru gramów. Działa motywacyjnie i polepsza koncentrację ale nic nadzwyczajnego. Tolerancja rozwija się szybko. Efektów długotrwałych brak w moim subiektywnym odczuciu. Poza tym substancja słabo przebadana pod kątem uboków. Niektórzy piszą o cudownych długoterminowych efektach ale ja ich nie uświadczyłem.
  • 4832 / 811 / 0
Czy Bromantan wykazuje lekkie działanie prospołeczne ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3049 / 845 / 5
Tak
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 4832 / 811 / 0
Dla mnie totalna lipa. Dawki od 50mg do 150mg
Zero działania . Rôżne Roa Trochę mi się tylko goręcej zrobiło z wkurwu i tyle.
Dawkowanie i cena jak ketona a działanie cukru pudru xd
Więcej nie kupię.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2192 / 362 / 0
Też mi się wydaje drogie, poczekam jeszcze na opinie innych użytkowników.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 3454 / 1109 / 0
Słuchaj, chwalą go głównie osoby, które dawno są w abstynencji, albo nie są skrajnie przeryte dragami. Używasz dragów, to nawet nie odczujesz, tak stawiam.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1 / / 0
Ok. Czyli wygląda na to, że działa, ale na kolana nie powala?
Ktoś używał racetamów/afinili i może porównać bromantan do nich?
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Stany Zjednoczone dopuszczają do sprzedaży saszetki nikotynowe ZYN

FDA: „To mniejsze ryzyko dla zdrowia niż palenie papierosów”

Wiadomości Świat Dealer fentanylu dostarczał klientom narkotyk przy pomocy drona

Z aktu oskarżenia wynika, że mieszkaniec Kalifornii używał drona do dostarczania narkotyków swoim klientom, a jeden z nich zmarł po przedawkowaniu fentanylu.

Francja: Minister: narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach

Minister transportu Francji Philippe Tabarot powiedział w piątek, że narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach w tym kraju. Dzień wcześniej w wypadku autobusu szkolnego zginęła 15-latka, a wstępne badanie kierowcy na obecność narkotyków dało wynik dodatni.