ODPOWIEDZ
  • 1294 / 228 / 0
Przyszło nam czekać nie dwa, ale cztery lata, ale teraz chyba już nic nas nie powstrzyma, co? Ktoś się wybiera? Ja tym razem zabieram gosposię oraz dwójkę jej dzieci (ojciec nieznany).

A dla tych, co się nie wybierają - także i w tym roku postaram podzielić się fociami i impresjami.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 3177 / 369 / 0
I jak było?
  • 1294 / 228 / 0
Wciąż jestem w trakcie pisania raportu. Ale w największym skrócie: kurwa, jeszcze nigdy nie byłem w tak gorącym miejscu, ta temperatura sporo zepsuła z doświadczenia, dzieci mi ledwo zipały.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 1455 / 592 / 0
Moj ziomo tam jezdzi i sobie chwali . Ja to pierdole - za daleko , za drogo i za goraco .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.