ODPOWIEDZ
  • 4964 / 870 / 0
Faktycznie się nie nadawało do vapo. Zero działania i obrzydliwy smak. Co do działania to sniff 100mg na bardzo dużej tolerce dał lekki nieogar połączony ze speedem. Można by pomylić z 3cmc ale deko inaczej. Bez szału jak dla mnie. Na pewno bym nie kupił.
  • 6 / 1 / 0
@lossu Jest dostępne i co najdziwniejsze działa na moje szczury bardzo dobrze. Zgadza się jeśli chodzi o schizy bardzo łatwo przegiąć, ale co najciekawsze szczury, które przyjeły ilość odpowiadającą osadzającego się wilgotnego opuszka palca a następnie otrzepaniu połowy, efekty były nie do podrobienia. Szczury spożywające przez 5 dni wspomniane dawki powtarzając je 4 razy w ciągu dnia doznały efektu jakiego nigdy w życiu nie doznały, pewność siebie 400%, komunikatywność 450%, jestem bogiem 500%, nie chce więcej 1000%
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.