ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
Faktycznie się nie nadawało do vapo. Zero działania i obrzydliwy smak. Co do działania to sniff 100mg na bardzo dużej tolerce dał lekki nieogar połączony ze speedem. Można by pomylić z 3cmc ale deko inaczej. Bez szału jak dla mnie. Na pewno bym nie kupił.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 1 / 0
@lossu Jest dostępne i co najdziwniejsze działa na moje szczury bardzo dobrze. Zgadza się jeśli chodzi o schizy bardzo łatwo przegiąć, ale co najciekawsze szczury, które przyjeły ilość odpowiadającą osadzającego się wilgotnego opuszka palca a następnie otrzepaniu połowy, efekty były nie do podrobienia. Szczury spożywające przez 5 dni wspomniane dawki powtarzając je 4 razy w ciągu dnia doznały efektu jakiego nigdy w życiu nie doznały, pewność siebie 400%, komunikatywność 450%, jestem bogiem 500%, nie chce więcej 1000%
ODPOWIEDZ
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.