Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 56 / / 0
Co sądzicie o pomyśle legalizacji bimbru? Czy pijecie ten trunek? A może ktoś pędzi? Jakieś przepisy obróbka . http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,5116006.html
http://www.bimber.info/forum/index.php

Podziel się doświadczeniami.
Uwaga! Użytkownik hounsi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Czekaj, czekaj. Ja spróbuje podtrzymać ten wątek.
Na chwile obecną, mówię że gorzałka (nie bimber, i nie samogon) jest o niebo lepsza od wódeczki.
I'm broken.
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
W jakiego typu sklepach można kupić rurkę fermentacyjną? Widziałem w internecie ale kosztują 3-4 złote więc za chuja się nie opłaca dawać jeszcze dychę za przesyłkę.
  • 2518 / 27 / 0
Virus X rurkę fermentacyjną dostaniesz m.in. w takich sklepach jak Castorama, Bricomarché itp.
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 6 / 0
Czyli w sklepach o typie budowlanym? Popytam, dzięki.
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
Dobry bimber nie jest zły.
Tyle, że niektórym w ogóle nie wychodzi i wujkowi mojemu wychodził litr czegoś na ryżu po 5zł.
W smaku jak sake (?), ale na oko miało to tylko z 15%.

Sądzę, że to zły wynik, bo kiedyś po 10zł kupowałem 40% jakiejś mety.
Uwaga! Użytkownik CannaBeat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 6 / 0
Jak sie zrobi dobry bimber to za jakies 4 zl ma sie litr wody 50%. Ja rozkminiam najpierw zacier z cukru i drozdzy winiarskich potem wystarczy nawet metoda garbkowa dosyc prymitywna ale skuteczna. Potrzebuje tylko tej pieprzonej rurki fermenatcyjnej i bedzie git. Koncerny alkoholowe rzna swych konsumentow, lepiej samemu zrobic wode.
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
A słyszeliście, że jak przepijecie bimber wodą, mocniej klepnie? Że niby się rozcieńczy i zamiast 100ml, tak jabyście wypili dajmy na to 200ml. (dawki z dupy, nie znam sie na miarach).
I don't do drugs. I am drugs.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Wiem tylko, że nalewka z mineralną połączone klepią beret równo robiąc z niego gówno. To chyba jakaś bajka grzejnik, choć kto wie. Nie pijam bimbru, nie przepadam za zbyt wysoką procenturą
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 80 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: islandur »
to wszystko to sen ? bo nie moge ogarnąc piątkowego wieczoru
nie o różach nie o bradkach
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.