Dyskusja na temat rodziny roślin (Solanaceae) z rzędu psiankowców.
ODPOWIEDZ
  • 137 / / 0
Tak jak w tytule. Miał ktoś z nim styczność ? Zamówiłem kilkaset nasion z internetu(czekam na odbiór), ale nie wiem jak z dawkowaniem. Próbowałem już bieluń dziędzierzawy
ale może bieluń bieluniowi nie równy. Zaryzykuje i na pierwszy raz zarzucę 30 nasion(taka dawka, orientacyjna). Jeżeli po takiej ilości poczuję suchość w ustach i zamulenie to może być dobra alternatywa dla bielunia dziędzierzawego, którego nie da się kupić w sklepach internetowych. Sklep z którego kupiłem. Proszę o jakiekolwiek udzielanie się w tym wątku i na temat Bielunia wspaniałego.

Poprawiono opis wątku - K.P.
Uwaga! Użytkownik Pastelo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2598 / 541 / 0
Chciałem się czegoś o tym dowiedzieć ale wygląda na to, że te 30 nasion było dla autora zgubne. Ktoś ma jakiekolwiek informacje o bieluniu wspaniałym?
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.