No i sie okazalo, ze mu puls skoczyl z powodu nerwicy i teraz jak pali, co powoduje mocne i szybkie bicie, to go wystrzeliwuje w kosmos.
Po czasie od palenia przestalo mu bic szybciej serce i sie uspokoilo, ale na stojaco dalej ma puls 120, ale juz nie przyspiesza.
A tak to nakurwia wszystko co sie da i sie tym nie przejmuje.
21 czerwca 2019ZX pisze: No ja mam ziomka, ktory palil ziolo 25 lat dzien w dzien i pewnego dnia zapalil ziolo i dostal zajebiscie mocnego i szybkiego bicia serca. Poszedl spac i rano znowu zapalil i znowu to samo. Poczekal az przejdzie i zmierzyl sobie puls - 120. A wczesniej mial normalnie 80.
No i sie okazalo, ze mu puls skoczyl z powodu nerwicy i teraz jak pali, co powoduje mocne i szybkie bicie, to go wystrzeliwuje w kosmos.
Po czasie od palenia przestalo mu bic szybciej serce i sie uspokoilo, ale na stojaco dalej ma puls 120, ale juz nie przyspiesza.
A tak to nakurwia wszystko co sie da i sie tym nie przejmuje.
Zauważyłem, że podczas palenia sporadycznego z kilkudniowymi przerwami serce przez pierwsze kilka minut nie koniecznie bije w rytmie cza cza tylko zdecydowanie szybciej a potem przechodzi.
Natomiast podczas miesięcznych ciągów serce wręcz bije wolniej niz normalnie.
Mam jednakowoż mocne wrażenie, że rozpędzone serce po mj i rozpędzone po mocnych stymulantach to jednak nie jest to samo. Po mj bije szybko, ale nic złego się w ciele ogólnie nie czuje (no chyba że sobie coś wkręcimy - jak ktoś chociaż raz w życiu nie myślał, że umiera po blancie na zawał, to... nic nie stracił :D ). Po stymulantach serce napierdala - szybko, mocno i ciężko. Zupełnie inaczej.
Ciśnienia przed i po nigdy nie mierzyłem, więc nie wiem.
Ponadto miks ze stymulantem dla mnie to gloopota. Podklad za to z alpry 0.5 bardzo poprawia całą tę celebrę.
Nie lubie juz w ogole palić bez alpry.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.