Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1198 / 140 / 0
Kurwa, trzeci weekend już prawie przedawkowalem kryształ dożylnie. Wczoraj wziąłem 5 mocnego 3cmc i cała noc waliłem strzały. Rano czułem że przegialem, wjechały mi ostre paranoję plus źle się czułem. I dalej waliłem do końca. Schodzi mi to wszystko i zastanawiam się co ja odpierdalam najlepszego. Ja się próbuje nieświadomie podświadomie zajebac w taki sposób. Bez kitu dziś już myślałem ze zejdę. Po co to robię i dlaczego nie wiem ale po którymś strzale to już nie wiem co robie, jakby demony nade mną władze miały
  • 5801 / 1193 / 43
Poznałem w szpitalu fana takiej zabawy.
Walił takie dawki, że tracił przytomność.
Ciekawe czy jeszcze żyje, nie mam z nim kontaktu, a był to ktoś z Hyperrealla.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.