Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1198 / 142 / 0
Kurwa, trzeci weekend już prawie przedawkowalem kryształ dożylnie. Wczoraj wziąłem 5 mocnego 3cmc i cała noc waliłem strzały. Rano czułem że przegialem, wjechały mi ostre paranoję plus źle się czułem. I dalej waliłem do końca. Schodzi mi to wszystko i zastanawiam się co ja odpierdalam najlepszego. Ja się próbuje nieświadomie podświadomie zajebac w taki sposób. Bez kitu dziś już myślałem ze zejdę. Po co to robię i dlaczego nie wiem ale po którymś strzale to już nie wiem co robie, jakby demony nade mną władze miały
  • 5832 / 1208 / 43
Poznałem w szpitalu fana takiej zabawy.
Walił takie dawki, że tracił przytomność.
Ciekawe czy jeszcze żyje, nie mam z nim kontaktu, a był to ktoś z Hyperrealla.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1522 / 73 / 0
29 czerwca 2025lucifer_sam pisze:
Wczoraj koleżka miał nowy temat, widziałem po wyglądzie że jest dobry, zrobiłem sobie strzała miałem myśl czy nie za dużo wrzuciłem ale huj tam, zrobiłem strzała i takie pierdolnięcie było że z 15 sekund walczyłem o każdy oddech głośno, no odcięło mnie na chwilę ale kurwa jak mocno. Takiego szoku w organizmie jeszcze nie miałem nigdy, ciśnienie nagle pizd, serce, ciary, całe usta przeszywający metal. O cie huj myślałem sobie że zbliżyłem się jakoś do granicy gdzie przedawkować można i w tych paru sekundach tego strzału normalnie zejść. Potem dalej waliłem i każde wejście było o cie huj. Przerażające doznania, dawno tak dobrego kryształu nie waliłem, ciężko te pierdolnięcie porównać do czegokolwiek nawet jaki to jest szok nagły.
Ogólnie czytając te poradniki walenia to jedno, ale jak siedzisz już strzaskany mocno i przygotowujesz kolejne strzały i walisz to przyznam ze to pojebanie wychodzi czasem, emocje i wogole chyba każdy musi znaleźć swoją technikę bo to trudne już po którymś strzale się robić zaczyna, głową się nakreca jakies nerwy ajjjj iv jest hardkorowe ale to jak te kryształy walą w taki sposób to wogole inny rodzaj działania bardzo mocny i intensywny

No ja jak pierwszy raz metylony zajebałem, bo wcześniej tylko metkat to on jest o wiele delikatniejszy to myślałem że kurwa z kibla spadnę. Ale to było z ponad 10 lat temu i już mam tyle samo że mam to w dupie. Nawet niektórzy chcą mi posypać czy fety czy mewki to mam wyjebane, to znaczy teraz to prędzej klefedron. Ja całe szczęście zawsze miałem łeb na karku, waliłem higienicznie zawsze czysta szpryca, widziałem po innych To mieli ręce jakby grali w paintballa. Radzę się w to Nie wpierdalać.
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.