Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
a co powiecie na mix 5apb + brefedron? Albo 4fma + brefedron? Mam w magazynie 5apb, befedron, 4fma, MXE i nie wiem czy mixować czy solówkę walić 5apb lub 4fma - miejsce : spotkanie po latach na uwięzi przez żony/kochanki/dziewczyny, spuszczeni ze smyczy w chacie , pełna rozpusta.. tylko czym sobie to umilić?
  • 247 / 1 / 0
Testowałem kiedyś 6apb z brefedronem iv. Poskładało mnie za bardzo w dawce 200mg 6apb oraz 200 brefedronu, ale miałem wysoką tolerancję, także radzę uważać, szczególnie przy takiej drodze administracji.
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2012 przez salvinorin, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 33 / 1 / 0
Mi się ostatnio bardzo spodobał miks 3-MMC z etylonem :D :heart: połączenie niesamowicie satysfakcjonujące, po 200/300 tego i tego naraz w bombce albo jak tam inaczej oralnie lubicie, jak wchodzi peak mozna delikatnym stymulantem podsypać :) Empatia na najwyższym poziomie i niesamowita rozkosz, blisko temu do MDMA bliżej niż do 4mmc ;p
  • 2428 / 90 / 0
Wczoraj z rana sypłem troszki pFPP (jakies 30mg na oko) i do tego jeszcze troszku MDPV (na oko cos kolo 25-30mg) + do tego skruszyłem niewielkiego kryształka pentedronu (190mg) potem żem zmiszoł wszystko w jednom piknom kreske no i zajebałem w nos %-D , ból przy fciąganiu niezbyt mocny ^_^ no ale do sedna poklepało mnie bardzo milusio %-D i chyba przerzuce sie na takie mixy zamiast samego pentedronu :E

Aaa i zapomniałbym, miałem juz nie tykać pentedronu... ale jak zwykle chuj z tego postanowienia wyszedł...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
3-MMC (330mg) + Metylon (250mg) + pFPP (30mg)
Oczywiscie wszystko dopapnie na raz... i kurwa co ? :huh: znów przesadziłem z ilością... na początku już myślalem że ZS będzie jak chuj , ale naszczęście to tylko zwykłe overdose , latająca szczęka , nieogar strasznie nieprzyjemny , kurewskie ogłupienie , i jeszcze wzrok rozjebany we wszystkie strony %-D
Ale bardzo ździwił mnie fakt ,iż w ciągu niecałych 11min wejszło ;]

Chociaż może to wina tego że od godziny 12;00 fciągałem kilku krotnie takiego mixa:
MDPV(20mg)+ pFPP(30mg) + Pentedron(100mg) + Lidokaina
Tylko 2 kreski z pente były bo potem mi sie skonczyl... :( i bez pente kolejne kreski szły

No i jeszcze nieco później pojszło2-FMA (150mg) w klamke, i pare chwil poźniej w klamke poleciał mix: Etkat (100mg) + MDPV (20mg) + pFPP (20mg) + 2-FMA (50mg) + Lido ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 1 / 0
Co powiecie na pentedron + 3-MMC?
  • 54 / / 0
h3er: wydaje się, że ten miks ma prawo bytu. Sama stymulacja po metafedronie nie jest zbyt mocna, 50 mg pentedronu mogłoby to jednak załatać. Sam jednak nie próbowałem.
  • 279 / 1 / 0
witam

bref + buf daje euforie porównywalną z mefem pytam ludzi co robili takie mixy :-)
  • 4807 / 266 / 0
@up, nie ma szans
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 279 / 1 / 0
ale podobieństwa są ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.