Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 69 / / 0
E to chyba przez pół zrobie, bo samo 100mg etylo mnie tak porobilo, ze juz orbitowalem, przed dwie godziny bylem wszyskorobiacy i wszechobecny :D troche taki nie do opanowania :D
  • 536 / 3 / 0
winotu pisze:
Z doświadczenia powiem, że GBL nie miksuje się dobrze ze stymulantami. Nie jest fajnie zasypiać na stojąco, a jednocześnie czuć podwyższony puls i ciśnienie krwi.
Kwestia dobrze dobranej dawki. Jak przesadzasz to jasne, że będzie źle.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 278 / 11 / 0
Sugerujesz, żeby wziąć mniej obu rzeczy? To już wolę jednocześnie czuć nieprzyjemną stymulację i zmagać się ze snem, niż być niedoćpanym. U mnie wyglądało to tak, że dawki ketonów były normalne, do tego potrzebne było sporo giebla (~5 ml), żeby poczuć jego działanie.
  • 1167 / 13 / 0
Dobrym pomyslem jest mix brefedronu i pentedronu?
  • 4807 / 267 / 0
@up
Niezły miks, tylko dość krótko trzyma, ale który z obecnych b-k działa wystarczająco długo.. Bardziej mi podeszło z pentedronem połkniętym niż wciąganym.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 536 / 3 / 0
giebla się bierze normalną dawkę ewentualnie większą o 1/3 lub 1/2, stymulantów się bierze normalną ilość. Elegancko podbija euforie i ogólne doznania. O niedoćpaniu nie ma mowy.
Miks z mefem był kozak. Tylko jak się wzięło za dużo giebla to wszystko się pierdoliło, nie dało się praktycznie cieszyć stanem.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 278 / 11 / 0
Powtórzyłem testy i nie wiem, jakim cudem, ale wynik był zupełnie inny, niż poprzednio.
W moim przypadku 300 mg M1 + 2,5 ml GBL = efekt podobny do MDMA. GBL + ketony to zdecydowanie pozytywne połączenie.
  • 46 / 1 / 0
Probował ktoś brefedron+etylon iv ? Co o tym mixie sądzicie?
  • 24 / / 0
witam mam do dyspozycji 3 odczynniki, mianowicie : a-PPP , pMPPP i NEB , moje pytanie brzmi czy mogę to wszystko razem zmieszać mam każdego po 0.4g , zrobić z tego 1,2 g takiej właśnie mieszanki i zajebać sobie 1/3 z tego opłaca się? czy to wogóle jest bezpieczne?
  • 2428 / 90 / 0
pMPPP z NEB będzie bardzo si , o ile NEB jest dobrej jakości a a-PPP se zostaw na kiedy indziej :E
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.