Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 192 / 2 / 0
Najlepiej będzie jak sam sprawdzisz.
  • 63 / 2 / 0
Tolerka niestety bardzo długo trzyma i dość szybko się wbija i działanie znacząco słabnie. Jedynie przy alfie tego chyba nie ma, można ciągi robić jak przy Władku i dalej działa, a nie jak większość ketonów.
  • 1472 / 26 / 0
Przy serotonigennych ketonach(3-MMC,etylon.. tolerancje możecie zbić 5-htp
  • 63 / 2 / 0
@Emce
Zbić, a raczej pomóc zregenerować poziom serotoniny - pomoże w ketonach działających właśnie serotoninowo. Aczkolwiek nie zawsze można go stosować gdy przyjmuje się inne leki/substancje, trzeba poczytać trochę.
  • 10 / / 0
stosowałem 5-htp dawki 100 do 200mg przez tydzień i nic nie pomogło jak eufori na 3ce nie było tak nie ma.. a bralem co 2 czasem co tydzien w sobote na imprezie i tolerka sie zrobiła konkretna
  • 571 / 28 / 0
@ up

A jakiekolwiek efekty brania 5-htp były czy totalne nic?

A tak apropos tematu, to moja tolerka weszła aktualnie na taki poziom, że takiego pentedronu przestałem praktycznie odczuwać jakiekolwiek działanie, niezależnie od dawkek, z większością innych rc jest to samo - padaka...
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / / 0
Niestety, w moim przypadku tolerancja na ketony bardzo długo i powoli spada. Miałem 6 miesięczna przerwę od ketonow, zdrowy tryb życia, codzienne ćwiczenia. Niedawno zarzuciłem 3mmc żółte i czarne kamienie, po 150mg oba, nic praktycznie nie czułem, do rzucone było 4bmc, neb, oprócz skutków ubocznych było niewiele pozytywnych. Tolerancja to coś strasznego, naprawdę. Ale tak jak przedmówca mówił o a-pvp, to chyba jeden z niewielu przy których tolerancja jedynie utrudnia zejście z tego świata przy zachowaniu odpowiedniego puerdolniecia xd
Uwaga! Użytkownik xemnaspl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / 2 / 0
To co z ta suplementacja do zbicia tolerki na 3mmc? Inozytol, 5-htp, betaina? Ktores z nich pomagaja?
  • 1472 / 26 / 0
5-htp pomaga odbudowywuje poziom serotoniny w mózgu
  • 10 / / 0
łykałem 5-htp przez 2,5 tygodnia i nic dalej eufori czy nieogaru brak :) dodam że jestem kulturystą więc dieta dopięta suplementacja tak samo i treningi codziennie 3ka daje juz tylko no kopa do działania i w sumie tyle
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.