Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2534 / 594 / 0
CMCki nie mają jakiegoś niesamowitego wjazdu i.v,to nie to co metkat.Jak dla mnie sniffem działają jakoś lepiej.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1181 / 43
Tutaj się nie zgadzam.
Zależy jakie.
3cmc w dużych dawkach to jak to mawialiśmy z ziomkiem - "aż w jaja wchodziło". Zależy od dawki. Jakieś ponad 200mg na strzał.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2534 / 594 / 0
Skąd w ogóle się bierze taki specyficzny smak w gardle przy podawaniu i.v?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 5 / 0
@Atropolamine wydaje mi się że dlatego że substancja dostaje się do małych naczyń krwionośnych w ustach i dlatego czuć smak
  • 2534 / 594 / 0
W ogóle można się doprowadzać do stanu - dzwonienie w uszach,delirium/psychodela,gniecenie poza skalą itd? W sensie,czy przyjmowanie tego rzędu dawek to nie jest każdorazowo balansowanie na granicy wylewu czy coś?
  • 5774 / 1181 / 43
Miałem to napisać.
Ale już uważam że kokaina dożylnie jest o wiele bardziej niebezpieczna.

Czasy w których dziennie przerabiałem ok 2g krychy dożylnie/ na dzień dawno minęły.
  • 2534 / 594 / 0
No i co byś odpowiedział na moje pytanie?
  • 5774 / 1181 / 43
Coś w tym może być.
Ale zaznaczam, że te wszystkie kryształy nie mają takiego samego profilu działania.
Znałem ludzi którzy brali dożylnie alfe i pochodne, bo lubili ten oniryczny stan paranoi.
  • 2 / / 0
Ja dożylnie brałem tylko mefedron. Za pierwszym razem wow. Niestety teraz gorzej i ciągnie do kolejnych dawek
  • 564 / 52 / 0
Jak ja sie tu znalazlem XD
Predzej martwy niz slaby
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.