- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
08 lutego 2006Camilleri pisze: Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
Tutaj już problemem nie będzie obudzenie się, a serducho. Ostrożnie więc z proporcjami. I bierzmy realistycznie pod uwagę, że nielegali o dobrej czystości też tak łatwo się nie trafia.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
#mops
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Ale było to już tak dawno że ledwo pamiętam te przyjemne chwile kiedy jeszcze mnie hexen i ula mocno klepały... ehh zbiera mi się na sentymenty bo już nic nie chce kopać :-(
i było to zanim się uzależniłam od U47. Do tego taki mix zawsze skutkował u mnie
wymiotami, więc decydując się na ten mix wiedziałam jaki bedzie skutek :kotz:
Tak czy siak aktualne sorty hexenu czy u47 nie dały by tego efektu....
U47 na zejściu 4-CMC - uboków nie doświadczyłem
U47 na zejściu 4-CMC + a-PiHP - obudziłem się następnego dnia na wpół głuchy z piskiem w uszach. Coś jak gdybym zaliczył granat hukowy. Po kilku kolejnych godzinach wszystko wróciło do normy, ale dawki nie były jakieś szczególnie wysokie.
pomimo bycia w ciagu 800 mg dziennie z butli - sporadycznie jakies mietówki,rzadko. Bez drgawek.a tu 400 mg retarda pyk. od tamtej pory za darmo nie chce, to jakis pokurwieniec nie grzanie prawdziwe
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.