Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Anthony20 ale sa tez tacy co z doswiadczeniem przyszli i poznali, wiec sam w sobie dex nie ma takiego znaczenia. A cipacz to do cipy jest jak pochodzenie wskazuje, ja powaznie nie potrafie zrozumiec, jak mozna sie tym czesto odurzac. Chuj, ze kopie. Slabe sa jej efekty i nie widze nic w niej fajnego. Tylko fizycznie dokopuje, psychodela jest moim zdaniem cienka. To jest tylko efekt uboczny niewlasciwej konsumpcji tego srodka %-D No nic, co kto lubi. Fe i chuj. Znaczy cipa :o) Tez nie wiem jak mozna dopuscic do dojechania do tak wysokich dawek. Ja sie dobrze bawie przy 450mg
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
[quote="pilleater"]
Anthony20 ale sa tez tacy co z doswiadczeniem przyszli i poznali, wiec sam w sobie dex nie ma takiego znaczenia. A cipacz to do cipy jest jak pochodzenie wskazuje, ja powaznie nie potrafie zrozumiec, jak mozna sie tym czesto odurzac. Chuj, ze kopie. Slabe sa jej efekty i nie widze nic w niej fajnego. Tylko fizycznie dokopuje, psychodela jest moim zdaniem cienka. To jest tylko efekt uboczny niewlasciwej konsumpcji tego srodka %-D No nic, co kto lubi. Fe i chuj. Znaczy cipa ]

Tak samo mysle o docipaczu...dobrze to opisałes...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Nivel pisze:
Tak nawiasem, Bill wspominałeś coś o 8 saszetkach. Dalej masz to w planach?
Tak. Jeszcze nie wiem kiedy, ale jak będzie dobra okazja to poleci.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Okropny zjazd po tym cipaczu jest...6 paczek... jak lubisz 2 dni chodzić z płatkami śniegu przed oczyma to smacznego! :)
Sam już niewiem...brałem to tylko raz(2 saszety)...Haluny fajne ale trzeba wysilić wyobraźnię i wzrok :)
Zniechęca mnie smak...chociaż ekstraktowałem...i huju muju przed oczyma...nie nie nie...nie będe głupi...już lepiej będzie czekać na sezon grzybowy...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 4 razy.
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
Hah zadna jazda? 1,5g wyjebało mnie nawet. Potem napisze mój rt jak tylko zejdzie mi te podwójne widzenie %-D

rt gotowy w: Forum: Neuro Groove › Psychodeliki › Benzydamina
Wszystko mi już minęło nawet powidoki jedynie został ciąg komórek/mp3
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2008 przez anonimus, łącznie zmieniany 3 razy.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Dawałem pare szans tej substancji , ale powiem , że jest ,, błeeeeeeeee / . Jebana bezsenność i ogólnie nie tak fajnie jak chociażby po Mirku .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anthony20 »
Ja tam nie wiem o co Wam chodzi :rolleyes: jak dla mnie benza jest cacy,ale co kto lubi rzecz jasna :cheesy: a zjazd nie jet aż taki zły,fakt faktem próbowałem usnąć od 7 a usnęłem coś przed 11 dopiero ale to szczegół :-p
a smak fakt obrzydliwy :-/ ale mam już kapsułki na piątek więc wpieprze z 5 lub 6 wyekstraktowanych saszet w kilka kapsuł i będzie ok :-D
Uwaga! Użytkownik Anthony20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
bezsennośc po tym to koszmar %-D ja nie spałem od 48 godzin oczy bolą masakrycznie hehe
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
ja nie spałem 2 doby, miałem dalej problem, zajebiłem troche hydroksyzyny i zasnąłem po godzinie. Ale prawdą jest że problem z nieprzyjemną dość stymulacją jest :/
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Maros »
Anthony20 pisze:
Ja tam nie wiem o co Wam chodzi :rolleyes: jak dla mnie benza jest cacy,ale co kto lubi rzecz jasna :cheesy: a zjazd nie jet aż taki zły,fakt faktem próbowałem usnąć od 7 a usnęłem coś przed 11 dopiero ale to szczegół :-p
a smak fakt obrzydliwy :-/ ale mam już kapsułki na piątek więc wpieprze z 5 lub 6 wyekstraktowanych saszet w kilka kapsuł i będzie ok :-D
Zawsze żarłem w chustach. Raz załatwiłem sobie duuuuże kapsy po kreatynie bodajże..
Kapsy moim zdaniem na 100% zwiększają działanie benzydaminy. Powiozło mnie tak mocno że na całe życie pozostanie mi ta faza w pamiieci i jestem w stanie ją określić jako faze życia.. Z chusteczek powolusi sie wydobywa benzydamina do naszego organizmu, z kapsułek zaś wszystko na raz.. Ogólnie benze lubie łączyć z piwkami i batem
Tu nie ma ćpuńskiego podpisu
Z Czech za Polską tęsknię..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".