Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 324 / 6 / 0
Nie wiem w jakiej temperaturze sie rozkłada benzydamina ale może to przez to ogrzewanie. Brałem benzydamine 6 razy i raz mi sie też zdarzyło ze praktycznie nic nie poczułem, ale wtedy spierdoliłem chyba ekstrakcje bo wyszło jakos mało tej białej papki. Powinna wyjść taka biała papka którą trzeba zjeść chociaz smak ma obrzydliwy, to najobrzydliwsza rzecz z jaką miałem w życiu kontakt.
Po wszamaniu tego czuje sie jak sie zaciska zołądek, drętwieje język i gardło i nie czuc nawet jak sie sline przełyka. I jeszcze ten smak soli.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 6 / 0
O ja wale.... jestem tera w szkole po nieprzyspanej nocy i mam plan zarzucenia dziś DXM'a..... mam napoczatek walnąć 300 mg czy 450 odrazu????? Czy moze byc coś zlego przez zaczycie dmxa po niepszespanej nocy o i po nocy na benzydaminie, wczoraj zażyłem ponad 2 gramy ale dosc słabo mnie trzepneło..... Który lek jest mniej szkodliwy akodin czy tussidex ( wiem że oba są na kaszel) który ma mniej szkodliwych substancji w sobie....... Czego moge sie spodziewać za pierwszym razem??... coś czyje ze serce bedzie mi nawalać ostro.... ale jakie jeszcze efekty i niechodzi mi o efekty psychodeliczne ale fizyczne w sencie czy moge wymiotować czy brzuch bedzie mnie nawalał tak zebym sie niebał że cos jest nie tak....... reszte o efektach psychodelicznych wiem od kolegow.....( oooo i na stronach z lekami pisze ze max dzienna dawka to 4 tabsy a ja mam walnąć 15 tabsow Akodinu naraz..... popic to ostro czy nie??? O i tak pozatym jakie sa główne zagrożenia po wzieciu tego np arytmia serca i zawał :D (niewiem bo niema o tym zbyt wiele na necie)???

Z góry thx za odp's
pozdro
Destination Unknown
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
prawdopodobnie po prostu zniszczyłeś dużo substancji przy ekstrakcji, benzydamina nie wymaga odparowywania ani niczego podobnego, a ta odrobina celulozy, którą zjada się przy najprostszym i najskuteczniejszym filtrowaniu przez chusteczkę higieniczną nie jest w najmniejszym stopniu szkodliwa.
natomiast dxm za pierwszym razem polecam 300mg, tylko nie licz na OEVy, oswój się najpierw ze środkiem. nie wiem tylko, czy to taki dobry pomysł, brać dxm po nieprzespanej nocy. w końcu zrobisz się senny, a dxm dodatkowo usypia.
zarówno Acodin jak i Tussidex jako jedyną substancję czynną mają dekstrometorfan, więc o szkodliwość się nie martw, prędzej o szkodliwość samego dektrometorfanu.
owszem, możesz rzygać.
szatan
  • 157 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr.Evil »
Byłem wkurzony po tym wcxzorajszym rozczarowaniu....... Kupiłem wracajac ze szkoły 2 opakowania akodinu po 30 tabsow.... napoczatek wezme tylko 25 zeby sie oswoic z tym.....

O i własnie przed chwila zarzuciłem znowy benzydamine z 3 zaszetek..... wyszło troche lepiejwszystko umiecilem na 1 filtrze do herabty...zwinelem i pąknełem... zara dorzuce dodatkowe 2 torebki.... ile ja tego marnuje...... niewiem o co chodzi z ta ekstaktacja.........

Robie tak
1) odmierzam 25 ml zimenej wody kranowki ( moze woda powinna byc lodowata??? albo cieplejsza
2)przygotowuje lejek i filtr
3)wsypuje do szklanki z woda 1 tantum rosa
4)mieszam dość energicznie przez około 30 sekund
5)wlewam do lejka u którego nadole za pomoca gumki recepturki przymocowany jest filtr ( filtr jest napiety na kocu lejka i prosto padły do ścianek końcówki )(filtr z herbaty lipton... dobry raczej nieprzepusci benzy male bardzo dziurki)
6)Przelewa sie przez ten filtr ta substancja 2-3 min
7) uzyskuje białą papke
Dość niezadawaljaza ilość

Jak cos zle robie napiszcie

O i jeszce pare pytanke:
Śól z tantum szkodzi ponoc na nerki i wątrobe, a na żołądek też???
Jaka jeest dawka dmx żeby zaczeło cie troche brać ????
Haluny zaczynaja sie po powyżej dawki 500 ml u osobników dorosłych???
Ma ktoś dostep do jakiegos good acida??
?Najlepiej panora... , bab... ........, Ast........ Hoff Czy baby i hoffamny to nie to samo????

O i dobra wiadomość zaczeło mnie brac... troche mocniejsze krecenie we łbie.... Nawet narazie fajnie.... bede na bierzaco gdyż nudzi mi sie i komp mi pomaga to zabic
Destination Unknown
  • 586 / 8 / 0
ja to robię chusteczką i zawsze wychodzi jak trzeba. i nie "tylko 25", a "aż 25", 375mg to już dość poważna ilość, chyba, że ważysz 100kg; choć do mocnych oevów potrzeba dwa razy tyle, to nie polecam, dxm na wyższych plateau jest bardzo ciężki "w obsłudze" jeśli nie znasz go za dobrze.
sól z tantum rosy szkodzi na wszystko, zresztą sama benzydamina też jest bardzo szkodliwa, nie warto tego często jeść. halucynacje na niej przy 1 gramie miałem bardzo wyraźne, przedmioty znacznie zmieniały kształty (do poziomu w którym np. mamut na monitorze stawał się dinozaurem bądź małym człowiekiem), litery się wiły i mieszały, nalepki i inne obrazki robiły się animowane etc.
o dostęp do kwasa nie pytaj i owszem, "baba" to Hofmann.
szatan
  • 157 / 6 / 0
Hahaha wzieło mnie wkoncu .... fajne haluny... jak dla mnie w 99% realistyczne.... sluchowe ludzie mnie wołają któRZy jeszcze z pracy nie wróćili.... wzrokowe widziałem dwa psy zjadajacego małego psa.... rozszarpywały go jak lwy antylope na safari i oba te psy były ubrane w ludzkie ubrania :D.....halunow wzrokowych miałem jescze kiltka ale tamta scenka zrobila na mnie wrażenie......

Slyszałem też że jak torebeczke sie wyka to wchłania sie dłuzej i głowny efek trwa dłuzej
Destination Unknown
  • 586 / 8 / 0
sam widzisz, że poprzednio musiałeś coś przy ekstrakcji zepsuć. ;)
szatan
  • 157 / 6 / 0
ok urzyje tera chusreczki..... deopije sobie jescze 2 tantum bo mnie tak przestalo treoche klepac jak na poczatku........... O o ile benzydamina podnosi ciśnienie????

EDIT:
Ok dożucilem nastepne dwie torebki.... tera mi sie kreci w głowie i boli troche..... czy były jakieś przypadki śmierci podczas brania?? (i nie przez bad-tripa). chce wiedziec co to robi z oraganizmem podczas dzialania.... nie jak szkodzi na organizm ale co powoduje śmierć( np stumulacja , co sie widziela w organizmie ......hehe rozpisalem sie troche wciagu ostatnich 2 dni.... Ale te info przydadza sie dla innych
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Destination Unknown
  • 586 / 8 / 0
w chuj, nie ćpaj tego tyle, bo to naprawdę szkodzi.
szatan
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
w organizmie na benzydaminie zachodzi swosita chujnia muwiac jezykiem potocznym.
najpierw co do twoich 3g benzydaminy... po prostu zjebales sprawe do sedna. ogrzewanie moze byc tego przyczyna. jak ja kiedys ogrzalem to zostalo mi troche soli, no i znikome ilosci benzydaminy. z tych 6 saszetek po ogrzaniu zostalo naprawdopodobniej 2-3 gramy soli, ktore przeszly przez ekstrakcje (zawsze troche soli sie dostaje), i jakies 0,3-0,5g benzy. efekty jakie poczules na tylew skazuja.
po benzydaminie w organizmie nastepuje odwodnienie, wiec cza duzo pić (skrajnie mozna sie odwodnic jak po extazy na dyskotece), dodatkowo benzydamina źle działa na senrce. nie wiem, czy poczulem, bo dawka byla mala, ale jak byś wziął na prawde 2 gramy to sercce by twardo i nierównomiernie biło. pojawia się uczucie jakby było tuż pod skórą. to na pewno nie jest zdrowe działanie...
a mówi to okazjonalny wpierdalacz tantum rosa.
ekstrakcje rób najlepiej przez sitko z bardzo, ale to bardzo małymi otworkami. wtedy benza zostaje na sitku, wpiepszasz ja do kubka dodajesz 20ml wody, jeden łyk i po sprawie.
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.